reklama

Kto po in vitro?

SonySony ja z moje Pani dr jestem bardzo zadowolona jest bardzo sympatyczna i przede wszystkim bezpośrednia,sprzet w klinice rewelacja choć nie mam porównania z innymi klinikami,personel super,pełna dyskrecja,martwi mnie tylko fakt zz nie mam kontaktu z nikim komu sie udało w tej klinice i stad moje obawy

reklama
Lawendowy_sen dziękuję fajnie że można w takich miejscach jak to zadać kilka pytań,wypłakać się i podzielić z kimś swoimi watpliwościami nie bardzo mam z kim pogadać w realu na ten temat a samemu w trudnych chwilach ciężko..

TeQuila :-) dobrze,że do nas dołączyłaś :-) zobaczysz - od tej pory już z nami nie będziesz chciała się rozstać ;-) trzymam kciuki, aby Twój pierwszy raz był tym szczęśliwym &&&&

Gotadora, korzystam z okazji, że dzisiaj nie muszę nigdzie z domu nosa wychylać, nawet spod kołdry. Znowu dopadła mnie gorączka, potworny ból gardła nie chce puścić i ogólnie boli mnie cały człowiek. A do pracy chodzić muszę. Jak tak dalej pójdzie, to pewnie skończy się na antybiotyku.

A Ty jak się miewasz? Trochę Ci przeszło, czy trzyma tak, jak mnie?

gotadora właśnie tego się obawiam ;) obiadek nie gotowy, pranie nie wyprasowane..od dwóch godzin się rozsać z Wami nie mogę hihi ale cieszę się ze tu trafiłam ps. nie będę dziękować by nie zapeszyc ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry