reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki dziewczyny. Uspokoilyscie mojego M. Fajnie być w ciąży... Mąż obchodzi sie ze mna jak z jajkiem :) Dzisiaj moge powiedziec, ze jestem szczesliwa :) Martwi mnie tylko to klocie brzucha po transferze. Wzielam nospe ale dalej pobolewa.

Domat - super, że już masz maluszka ze sobą. Już jesteś w ciąży :-) Ale mówisz, że nie masz mrozaczków, a przecież miałaś jeszcze jednego zarodka? A propo ilo dniowy masz podany?

Oskaa - ale kurka z Ciebie... nie ma co :-D Będziesz miał full maluszków. Cała drużyna piłkarska co najmniej. Chyba ... co rok będziesz rodzić ;-)?

Agapl - super, że u Ciebie też dobrze. Z zastrzykiem sama też byś świetnie sobie dała radę. Nie ma naprawdę czego się bać.

Wanda, sama nie wiem, jak to z no-spą jest. Chyba zdania są podzielone.
Ale jak boli, to chyba lepiej wziąć, niż się męczyć.
Moje choróbsko już prawie, prawie przegnane. Jeszcze tylko gardło boli. A w pacy go nie oszczędzam,
a może powinnam :-) :-D :-) :-D :-) :-D

reklama
Domat, ja tez się cieszę, bo zima mi już zbrzydła. A tak w ogóle to lubiłam zimę, jak byłam dzieckiem. Ciężko mnie było, nawet po zmroku, zagonić do domu. Wyglądałam jak sopel, cała zziębnięta i przemrożona, ale twardo jeździłam na łyżwach, zjeżdżałam na sankach i nacierałam kolegów śniegiem :-D

A w pracy, cóż. Na razie cisza. Może przed burzą. Związki zawodowe wysłały sążniste pismo do pani dyrektor.
Wiem, bo ja tez je dostałam, do mojej wiadomości. I teraz czekam na reakcję.

2466.png

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry