reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, przepraszam, że tylko na chwilę, ale miałam za dłuuugi dzień dziś i padam. Właśnie wróciłam z wynikami bety: 11dpt: 222,2 :-D Powoli zaczynam wierzyć, że się udało...
Trzymam za Was wszystkie dalej i nieustająco kciuki i myślę o Was ciepło!
Uciekam spać! papapa

reklama
Mikomo - idziesz jak burza! gratulacje!
Martka - ja jeszcze nie wiem, bo 10 dpt przede mna, ale pamietam ze czytalam tu o dziewczynach, ktore tez mialy takie bole, a okazaly sie w cale nie okresowe - wprost przeciwnie - wiec badz dobrej mysli a my trzymamy &&&&

mikimo super extra :-):-D:-) Gratki wielkie! Udało się - JESTEŚ W CIĄŻY! :tak::-)
martka niektóre dziewczyny pisały o takim bólu a potem okazywało się, ze są w ciąży :-) Nie stresuj się Kochana, jeszcze chwilka.

mikimo gratulacje :-):-D
jeju, jak Ci fajnie....
dziewczyny, wiedziałam,że do końca będziecie trzymać kciuki, macie większą wiarę niż ja, dziękuję Wam za to wsparcie:yes: po cichu jeszcze mam malutką nadzieję,że ale czuję sie, jakby miała za chwilę nadejść @, jakbym miała "eksplodować". A tak wogóle, to przy @ po takiej stymulacji to chyba się nie podniosę z łóżka....tak to jest?nie mam z czym porównać...A cykle sie rozjeżdżają?mam zawsze jak w zegarku....

Gotadora co u Ciebie???

Mikimo, Gratuluje bardzo, bardzo mocno. Mozesz juz nam rozsiewac wiruski ciazowe :tak::-)

Martka, ja przy mojej poprzedniej probie, po transferze w 8dniu mialam bardzo mocne bole brzucha i nawet krwawilam, byla to krew brunatna i glownie pojawiajca sie w godzinach popoludniowych. Ryczalam, bo sadzilam ze sie nie udamo.Beta jednak byla pozytywna i rosla. Dlatego tez sadze,ze obiawy na @ niczego nie przesadzaja. Mysl pozytywnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry