Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba sporo tego progesteronu (naliczylam 1200mg), pewnie to ma związek. Spróbuj jeść wiecej błonnika, laski podrzucą Ci pewnie inne naturalne metody tylu siemię i inne babkiLuteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
Może dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?
Duża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiejLuteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
U mnie snieg padalDuża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiej![]()
Moj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...Jakiś parszywy humor z rana mam. Niedzielka ładna a zapowiada się kolejna w domu ;((. W dodatku stary mnie wku...a ciągle na telefonie siedzi albo gra albo głupoty ogląda. Człowiek towarzystwa nawet nie ma.
Kopa mu sprzedam to może się ogarnie, a niebieska linia pewnie nie działa więc karty nie dostanieMoj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...