Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba sporo tego progesteronu (naliczylam 1200mg), pewnie to ma związek. Spróbuj jeść wiecej błonnika, laski podrzucą Ci pewnie inne naturalne metody tylu siemię i inne babkiLuteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
Może dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?
Duża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiejLuteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
U mnie snieg padalDuża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiej![]()
Moj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...Jakiś parszywy humor z rana mam. Niedzielka ładna a zapowiada się kolejna w domu ;((. W dodatku stary mnie wku...a ciągle na telefonie siedzi albo gra albo głupoty ogląda. Człowiek towarzystwa nawet nie ma.
Kopa mu sprzedam to może się ogarnie, a niebieska linia pewnie nie działa więc karty nie dostanieMoj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...