reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja w poniedziałek 4.02 idę podglądać swoją kruszynkę, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, już zobaczę rączki i nóżki bo ostatnio była duża głowa z ogonkiem :-)

Dostalam odpowiedz od lekarki. Napisala,ze te cysty to puste pecherzyki.Zostaly przebite podczas punkcji i nie maja one wplywu na ciaze.Nie sa powodem do niepokoju. uffffffffffff

Madzialenak, wczoraj wieczorem przed zasnieciem myslalam o Tobie i Twojej poniedzialkowej wizycie. Az Ci zazdrosze, ale tak pozytywnie. :-)Zobaczysz malego czlowieczka, ludzika, owoc waszej milosci, owoc tak dlugo oczekiwany....:-)

a ja dziewczyny mieszkam w nieduzym miescie i zadzwonilam do laboratorium i pani powiedziala ze 50 zl kosztuje beta gcg i czeka sie tydzien na wynik , bbu hahaha.. dzwonie dalej...
kolejne laboratorium cena 28 zl- badanie w poniedzialek w godzinach porannych wynik wtorek w godzinach popoludniowych.
to chyba bardziej oplaca mi sie jechac do warszawy i wrocic i wtym czasie juz bedzie wynik mooj na necie :/

Ostatnia edycja:
reklama
wanda - ja testuję 11-go

madzialenak - u mnie w klinice nie dają luteiny tylko duphaston. Mam zapisane 3x1 do dnia testu. I mój gin też powiedział, że jeśli go biorę to luteiny już nie trzeba. Ale podobno mają podobne działanie. Na pewno pójdę 9dpt się zbadać i jeśli wskaźnik będzie za mały to zapytam o zwiększenie. Dziękuję za informację.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry