reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzialanek to zaraz do Ciebie uderzę jak będę miała wynik. Dziś mam 7 dzień po transferze zarodków 2 dniowych. Czy to za wcześnie na progresteron?? 9 dzień od punkcji.

domat ja biorę duphaston 3x1 i luteina dopochwowo 3x2.
Madzialenak to ja jak już będę miała wynik progesteronu to się do Ciebie zgłoszę ;-):tak: 05.02 badam

dziewczyny, nic z tego nie rozumiem, beta urosła z 11,54 na 21,8, a tu @ równocześnie....mam odstawić fraxiparinę(hurra, koniec kłucia) i w poniedziałek kolejna beta.No i leżę nadal.Moje nerwy są w strzępach.Nie nastawiam się.Może jeden zarodek się poroniła drugi walczy dalej?masakra....

domat odnośnie progesteronu ja brałam tak jak Ty duphaston 3x1. W 11 albo 13dpt progesteron miałam 153, czyli bardzo dużo, a i tak po wczorajszej wizycie lekarz dodatkowo dorzucił mi 2x2 luteiny. Może to dlatego, że mam bóle brzucha?

Co do badań krwi: luteina wychodzi, bo to naturalny progesteron, dupek - nie bo syntetyczny. Mi lekarz mówił, że dupek jest skuteczniejszy niż sama luteina bo lepiej metabolizowany.

Marta tak może być własnie. Bierz leki i odpoczywaj. Rośnie więc to się liczy. Jakby rosła mniej niz 66% to może być ciąża biochemiczna, ale u ciebie prawie 100% więc trzymam mocno kciuki.

domat ja biorę 6 tabletek 3 razy dziennie, ale nie mam duphastonu. TY możesz 2 tabletki 3 razy dziennie. To co mogę jeszcze polecić to żel feminum z kwasem mlekowym (taka tubka biało granatowa) do aplikacji tabletek. Rewelacyjna rzecz, żadnych oliwek i kremów bo będzie swędziało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry