Agapl - trzymam mocno kciuki za jutrzejszy transfer!

&&&&&&&&&&&&&&&
Madzialenak - ależ słusznie, ja nie pisałam tego jako wyrzut, że jadłaś ananasa, tylko chciałam pokazać, do jakich absurdów dochodzą w różnych artykułach. Poza tym jest wiele sprzeczności - w jednym napisane, że łosoś absolutnie nie, bo zawiera dużo rtęci szkodliwej dla płodu, a w innym - że łosoś jest wskazany w ciąży. Tak jak mówisz - niczego nie je się kilogramami i ja też uważam, że powinno się jeść to, na co się ma ochotę. Ja teraz czasem jem coś zdrowego i po dwóch kęsach mnie odrzuca. Za to gruszki przechodzą bez problemu w każdej ilości. Ciekawe, co w nich jest :-)
Sham - dobrze, że znalazłaś szpital, gdzie szybko zrobią badanie - ja mam ogromne zaufanie do Diagnostyki (diag.pl) - wyrabiasz kartę i nie musisz nigdzie jechać po wyniki, są w internecie. Poza tym są archiwizowane na Twoim koncie, więc masz podgląd do wszystkich wyników badań, jakie u nich robiłaś. (Nie jestem związana z Diagnostyką, nie jestem udziałowcem ani członkiem zarządu, ani nawet pracownikiem jakiegokolwiek szczebla

)
Martka - trzymam mocno kciuki - czytałam na etapie leżenia po transferze, że zdarza się @ i mimo to ciąża

Bądź dobrej myśli i leż dużo!