reklama

Kto po in vitro?

Martusia urosła beta dwukrotnie więc pieęknie !! teraz się nie stresuj i leż i przyjmuj leki !!

to i ja może robiąc bete zrobie od razu progesteron...
tak na wszelki wypadek..
ale dziewczyny dzisiaj marudze ale tak mnie brzuch boli na okres i tak sie boje ze nawet do bety nie dotrwam...

reklama
Dzien dobry,

Martka
- uffff. w czytaniu Waszych zapiskow doszlam do Twojej bety, a zaczelam od sladow krwi, wczoraj. Ale jest dobrze, skoro tak beta przyrasta! moze malentasy mocno sie gniezdzily i duzo sluzowki podraznily i stad to krwawienie, niewazne - wazne ze beta przyratsa - ciesze sie dzielna dziewczynko!

Domat - mi tez w klinice mowili, ze duphastonu nie wykryja w badaniach i im to bedzie falszowalo wynik

Sony - ja tez w pn do pracy... uh...

dziewczynki, ja zaraz dzwonie do kliniki bo 7dpt kazali zdac relacje z samopoczucia.
milego dnia!

Sham, czyli wszystko dobrze sie uklada. Badanie na miejscu w szpitalu a wyniki jeszcze tego samego dnia.

Jejku Dziewczyny jak ja sie denerwuje. Mam nadzieje,ze bedziecie miec dla nas same dobre widomosci. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Betko pozytywna, kroluj nam na naszym forum!!!!!

Agapl - trzymam mocno kciuki za jutrzejszy transfer! :) &&&&&&&&&&&&&&&
Madzialenak - ależ słusznie, ja nie pisałam tego jako wyrzut, że jadłaś ananasa, tylko chciałam pokazać, do jakich absurdów dochodzą w różnych artykułach. Poza tym jest wiele sprzeczności - w jednym napisane, że łosoś absolutnie nie, bo zawiera dużo rtęci szkodliwej dla płodu, a w innym - że łosoś jest wskazany w ciąży. Tak jak mówisz - niczego nie je się kilogramami i ja też uważam, że powinno się jeść to, na co się ma ochotę. Ja teraz czasem jem coś zdrowego i po dwóch kęsach mnie odrzuca. Za to gruszki przechodzą bez problemu w każdej ilości. Ciekawe, co w nich jest :-)
Sham - dobrze, że znalazłaś szpital, gdzie szybko zrobią badanie - ja mam ogromne zaufanie do Diagnostyki (diag.pl) - wyrabiasz kartę i nie musisz nigdzie jechać po wyniki, są w internecie. Poza tym są archiwizowane na Twoim koncie, więc masz podgląd do wszystkich wyników badań, jakie u nich robiłaś. (Nie jestem związana z Diagnostyką, nie jestem udziałowcem ani członkiem zarządu, ani nawet pracownikiem jakiegokolwiek szczebla :-D)

Martka - trzymam mocno kciuki - czytałam na etapie leżenia po transferze, że zdarza się @ i mimo to ciąża :) Bądź dobrej myśli i leż dużo!

Ostatnia edycja:
madzialenak...nie wiem komu to mialam napisac, chyba domat, ze ja po transferze bralam 3x1 lutinus dopochwowo + 2x1tabl luteiny podjezyk...jak zaczely mi sie krwawienia 3x1lutinus, 3x1tabl luteina podjezykowo, 3x1 tabl dupka..ale zle sie czulam po takiej ilosci progesteronu..mialam objawy przedawkowania. odstawilam lutine pod jezyk i teraz biore 3x1 lutinus, 4tabl dupka i jest ok...
madzialenak odstawilas juz progynove (estrofem)?

reklama
Martka najwyraźniej u ciebie nastąpiła późna implantacja, organizm jeszcze nie zostal poinformował o ciąży i dlatego zaczęło się krwawienie, ale wystarczy odpoczywać i przyjmować dalej leki i wszystko będzie dobrze. Trzymam za to kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry