reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Domat, tak sie cieszeeeeee:-):-):-):-):-):-):-) GRATULUJE Kochana.Czy ja dobrze licze??? Dzis Twoj 7dpt???? wowwwwww To sie maluszek juz calkiem ladnie zadomowil :tak::-) Niech sie teraz mocno wgryza:tak:

Ludzie kochani co tu się dziś dzieje, jakie pozytywne wiadomości, jeju :szok: Dziewczynki ogromnie wam gratuluję i tak się cieszę z Waszego szczęścia.
Domat tak wcześnie Ci beta wyszła, szok,. coś odczuwałaś?? Pisz mi zaraz.

Sham trzymam jednak kciuki żeby coś ruszyło jak u Martki.

Oskaa - dziękuję - brzuch jest wzdęty od progesteronu, który jest produkowany w ciąży :-)
Lawendowy_sen - dziękuję - teraz kolej na Ciebie! Będę trzymać kciuki, żeby jak najszybciej nastąpiło drugie podejście...
martka - dziękuję - to już niedługo, a tak naprawdę przed nami jeszcze tyle etapów...
mikimo - dziękuję - Ty też niedługo będziesz dzielić się tą wieścią :)
wanda - tak naprawdę niewiele jeszcze nie widać, mam przyjść za tydzień - ale to, co było widać pozwala mi się czuć w ciąży :) Kochana, już niedługo i Ty będziesz z brzuszkiem chodzić!
aga - dziękuję - mam nadzieję, że te sikańce przyniosą Ci same dobre wieści :-) **************************
Ja to szczerze mówiąc chyba wolę jednego maluszka, bo mam jeszcze trzy mrozaczki i trzeba będzie po nie wrócić... Nie wiem, czy zdążę po wszystkie, ale przynajmniej spróbuję... A mieszkanko 45 m. kw.... I tak trzeba będzie coś większego, ale może nie tak szybko, bo w najbliższej przyszłości nie ma najmniejszych szans... Jeszcze spłacamy kredyt za tę kanciapkę...
Ale jakby były dwa to płakać nie będę oczywiście - ale to taka pani doktor, która przygotowuje na każdą ewentualność, więc myślę, że zostanie jeden.

Domat - GRATULUJĘ!!! Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, będę Was przez najbliższe kilka dni tylko podczytywać (choć nie zastrzegam się, że nic nie napiszę) - z pracą jestem w takim lesie, że to się w końcu źle skończy... Muszę wziąć się w garść, bo nie będziemy mieć za co jeść :-D

Was nie można zostawić nawet na chwile poszłam zrobic obiadek a tu znowu takie cudne informacje :-)
pingwinek gratuluję i wierzę że drugi maluszek chce ci zrobić niespodziankę i ujawni sie na kolejnym usg
domat gratulacje piekna betka trzymam kciuki za piękny przyrost!!!

reklama
Do góry