lawendowy_sen
Fanka BB :)
TeQuilla, zapominałam napisać, że trzymam, za Ciebie, kciuki. Ale to akurat oczywiste 
A z fluidkami niestety nie pomogę

A z fluidkami niestety nie pomogę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
:-) moje maleństwa to 3aa i 5aa i ten drugi już się wyrywał do mamusi, więc mam nadzieję,że dobrze im obu u mnie w brzuszku, czasem mnie nawet gilgoczą :-) ... w droze do Gdańska niespodzianka oczywiście z samochodem - wszystko nam zgasło jak staneliśmy w korku
przestraszyłam się bardzo, jakimś cudem akumulator się rozłaćzył, ale M naprawił i pojechaliśmy dalej ... po transferze ( transfer wykonany przez samego profa - to była dla mnie niespodzianka ) mój M wręczył mi zupełnie inny talizman - kupił mi tam na dole w tej Galerii bransoletkę, taką śliczną z serduszkiem ... no a na koniec dnia dobiliśmy targu i kupujemy działkę obok naszego domu - to też dla naszych bobasków :-)
:-) ... mój M dziś odjeżdża, jeszcze zakupy zrobimy na drogę, cos zjemy, ja będę się wylegiwać a on jechać ...