Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agapl mam nadzieję i jest to bardzo prawdopodobne, że się same wchłonął :-) A Ty w domku odpoczywasz aż do testowania?
I kiedy masz termin do testowania? Ty też robisz badania międzyczasie?

Cześć dziewczynki!
Ja dzisiaj czuję się troszkę lepiej. Ze względu na to, że wczoraj nie zjadłam kolacji tylko tabletki dzisiaj obudził mnie o 5 rano straszny ból żołądka ale herbata miętowa mi pomogła. Ogólnie dalej coś jest nie tak ale o niebo lepiej niż wczoraj. Martwię się trochę bo jak byłam rano na becie odebrałam progesteron i mam 332,1 !!
Nie uważacie, że to mega dużo?? Tzn. za dużo?? Może zmniejszyć tą luteinę?? Albo zadzwonić do lekarza??
Natomiast wysokie wartości są często przy bliźniakach. No wiesz... u Ciebie wczesna wysoka beta, jeszcze ten prog
Może tam więcej Maluchów siedzi??? A ile Ty masz tych leków teraz???
) i oby do jutra na usg....
oszaleli w tym orange, w nocy tel doładowywałam i już zaraz koniec, no ale to najmniej ważne ...gdy leże to prawie nic nie odczuwam, ale gdy wstałam to coś tam jednak w brzuszku poczułam, według tego kalendarza ( czy to nie Ty go podesłałaś wcześniej? IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca ) dziś powinna być implantacja, znalazłąm również taki opis, bo ciekawi mnie co maluszki robią:
jeszcze na spacerku nie była, wczoraj też dopiero o 12stej