reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora, Agapl - te objawy męczenia się szybko to właśnie objawy ciąży na pewno. A ciąży naturalnej tak miałam, że brak było mi energii, no i dodatkowo drzemki sobie robiłam. Więc kochane na pewno jesteście w ciąży :tak:

Witam wszystkich! wróciłam niedawno z Wrocławia punkcje mam w poniedziałek 5 pęcherzyków na lewym jajniku gotowych do pobrania 2 na prawym po 13mm lekarz mówi ze może dojda. To chyba troche mało nie?

Gosia to nie jest mało, najważniejsze aby były ładne. Nie ilość a jakośc się liczy ::) które to Twoje podejście??
lawendowy pizza mniam :D
Pierwsze podejście, tylko jak tu czytałam że dziewczyny maja ponad 10 to u mnie mało lekarz mówi że mogli byśmy jeszcze poczekać ale możemy stracić te 5 które mam zobaczymy mam wielką nadzieje że sie uda.

Kinga dobrze, ze podobało Ci sie na aku i babka konkretna :-) Trzymam kciuki za owocne efekty &&&&&&&&&&&&&&&

gosia a badałaś w koncu estradiol? Skoro w poniedziałek puncka, to powinnaś już zbadać. Za Twoje pechołki &&&&&&&&& aby do poniedziałki ładnie dojrzały.

Kinga dobrze, ze podobało Ci sie na aku i babka konkretna :-) Trzymam kciuki za owocne efekty &&&&&&&&&&&&&&&

gosia a badałaś w koncu estradiol? Skoro w poniedziałek puncka, to powinnaś już zbadać. Za Twoje pechołki &&&&&&&&& aby do poniedziałki ładnie dojrzały.
Dzisiaj mi pobrali krew i beda robić ten estradiol.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry