madzialenak
mama na pełen etat
ja robię na weekend mój ulubiony blok czekoladowy :-) Przypomina mi on lata 80 jak czekolada była na kartki, wtedy mama robiła nam taki blok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, zapraszam :-)
Pierwsze podejście, tylko jak tu czytałam że dziewczyny maja ponad 10 to u mnie mało lekarz mówi że mogli byśmy jeszcze poczekać ale możemy stracić te 5 które mam zobaczymy mam wielką nadzieje że sie uda.Gosia to nie jest mało, najważniejsze aby były ładne. Nie ilość a jakośc się liczy :które to Twoje podejście??
lawendowy pizza mniam![]()
te 5 pecherzyków co mam na lewym jajniku to wszystkie ponad 20 mmPierwsze podejście, tylko jak tu czytałam że dziewczyny maja ponad 10 to u mnie mało lekarz mówi że mogli byśmy jeszcze poczekać ale możemy stracić te 5 które mam zobaczymy mam wielką nadzieje że sie uda.
Dzisiaj mi pobrali krew i beda robić ten estradiol.Kinga dobrze, ze podobało Ci sie na aku i babka konkretna :-) Trzymam kciuki za owocne efekty &&&&&&&&&&&&&&&
gosia a badałaś w koncu estradiol? Skoro w poniedziałek puncka, to powinnaś już zbadać. Za Twoje pechołki &&&&&&&&& aby do poniedziałki ładnie dojrzały.