reklama

Kto po in vitro?

reklama
ale jeśli te pomieszczenia są podobnie rozmieszczone jak w Gdyni, gdzie równiez są te " jednorazówki" - to nie ma potrzeby, bo to tuż obok i nikt pacjentki nie widzi ;-)

gosia ja dostałam taką jakby sukienkę zieloną, ale nie była przeźroczysta. A nawet jak dostaniesz lekko przeźroczystą to co. Przeciez z sali do sali operacyjnej jest dwa kroki i juz nikt Cię nie widzi. Tylko lekarze. Trzymam &&&&&&&&&&&&

Wydaje mi się, ze powinnaś być całkowicie zdrowa. A nie dostałaś tego antybiotyku Summamed od dr? Ja jak miałam jakieś wątpliwości to pisałam do dr sms.
Ja byłam wczoraj u lekarza wiec on widział że jestem przeziębiona i nic mi nie powiedział. To dobra nie bede nic brała żadnych leków to lekkie przeziębienie to może herbata z miodem wystarczy. A jak mówisz że tam blisko to też nic nie biore na zabieg bede tam gdzie ty to pewnie ty najlepiej wiesz co mi potrzebne :)

lawendowy zacznę jak tylko lekarz i organizm pozwolą. za około 3 tygodnie będę mieć wizytę to dowiem się czegoś więcej. mam nadzieje że już niedługo:-). dziś leże bo tak sie urobiłam że nie mam siły się ruszyć ale psychicznie mi to dobrze robi:rofl2:

Lawendowy też jestem tej myśli i mocno w tą wierzę :tak:
Czekam na rosołek od Mamuni :-)
Dziewczyny, a z tym brzuchem moim, to aż nie mogę sie ułożyć :baffled: tak źle i tak nie dobrze... Jest wzdęty i powiekszony caly nawet nad pępkiem. Oprócz tego nic więcej. Nawet byłam się zważyć i o dziwo waga mnie zaskoczyła na plus - ważę mniej niz myślałam :-D
Kontroluje to, bo w dokumentach z kliniki mam info, ze kilka dni przed betą moga pojaiwć objawy hiperki. Szczególnie u tych co miały pobrane więcej niz 10-15 a ja miałam 20.
Leżę leżę leżę

reklama
Hola, najważniejsze, żebyś była w zgodzie z samą sobą i żebyś dobrze się czuła :-D
A ja już mogę zagonić moje koty do tańcowania. No i kciuki trzymam mocno. Będzie dobrze.
♥ jestem z Tobą:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry