gosia__1983
Fanka BB :)
Jeszcze jestem przeziębiona katar, kaszel i wziełam ferwex można to brać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się, ze powinnaś być całkowicie zdrowa. A nie dostałaś tego antybiotyku Summamed od dr? Ja jak miałam jakieś wątpliwości to pisałam do dr sms.Jeszcze jestem przeziębiona katar, kaszel i wziełam ferwex można to brać?

Ja byłam wczoraj u lekarza wiec on widział że jestem przeziębiona i nic mi nie powiedział. To dobra nie bede nic brała żadnych leków to lekkie przeziębienie to może herbata z miodem wystarczy. A jak mówisz że tam blisko to też nic nie biore na zabieg bede tam gdzie ty to pewnie ty najlepiej wiesz co mi potrzebneWydaje mi się, ze powinnaś być całkowicie zdrowa. A nie dostałaś tego antybiotyku Summamed od dr? Ja jak miałam jakieś wątpliwości to pisałam do dr sms.

tak źle i tak nie dobrze... Jest wzdęty i powiekszony caly nawet nad pępkiem. Oprócz tego nic więcej. Nawet byłam się zważyć i o dziwo waga mnie zaskoczyła na plus - ważę mniej niz myślałam