reklama

Kto po in vitro?

Gosia_1983 - jeżeli coś z gardłem masz to proponuję skuteczną miksturę, tzn. 1/4 łyżeczki soli, sok z 1 cytryny, ale małej lub 1/2 takiej, 4 łyżeczki miodu i zalać przegotowaną wodą, ale nie gorącą. dwa razy dziennie zrobić sobie coś takiego i pić. Paskudztwo, ale skuteczne.

Milagors - super. Jesteś już mamuśką. Spokojnej ciąży :tak:

Oskaa - już dzisiaj kciuki zaciskam za Twoją betkę jutro &&&&&&& Będzie dobrze.

A mi się chyba rozregulował organizm. Wczoraj miałam plamienie, dzisiaj też jakaś plamka tylko ( mimo, że czuję, że mój brzuch już pobolewa na @), a nadal brak @ :wściekła/y: A od 1 dnia cyklu mam zacząć zastrzyki. Myślałam, że dzisiaj @ się rozkręci i będę mogła, ale jedna plamka to raczej nie @ Wredna jedna. Chyba ten Lutenyl mi przesunął @ Czytałam, że tak może działać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jade z kuzynką czy ona bedzie miała gdzie tam na mnie zaczekać lekarz mówił ze mam być 15 min przed punkcja tyle wystarczy czy być wcześniej?? I jak dojade do kliniki to w rejestracji mi powiedzą gdzie mam pójść?? Tak ja jestem we Wrocławiu

Gosia w Invimedzie w Gdyni mój mąż był ze mną na sali odpoczynku po zabiegu, na pewno we Wrocławiu też tak jest. Co do pokierowania Tobą to się naprawdę nie stresuj, Panie pielęgniarki zadbają o Ciebie i zaprowadzą do odpowiedniego pomieszczenia gdzie się przebierzesz w tą piękną spódniczkę- najnowszy trend mody ;-), atmosfera na sali zabiegowej jest naprawdę bardzo przyjemna. Pan lub Pani anestezjolog będzie z Tobą rozmawiała, będą tłumaczyli co robią nawet nie wiesz kiedy zaśniesz sobie i obudzisz się po wszystkim.

Kurcze, ale mnie ta @ stresuje. Mam nadzieję, że w końcu się rozkręci. Dziewczyny a jak rozkręci mi się po obiedzie np.? To od jutra dopiero 1 dzień cyklu? Zgadza się?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry