reklama

Kto po in vitro?

Gosiu powodzeia jutro na punkcji pięknych komóreczek !!
ja bym wzieła koszulkę choćby krótka.. bo przyjemniejsza dla ciała jednak...
co do fervexu -gdzies była wiadomośc na bocianie :) szukam jej dla Cię...
jesli uda mi się znaleźć to wkleje...

Ostatnia edycja:
reklama
Wydaje mi się, ze powinnaś być całkowicie zdrowa. A nie dostałaś tego antybiotyku Summamed od dr? Ja jak miałam jakieś wątpliwości to pisałam do dr sms.
A u mnie jest jeszcze jeden problem ja nie zabardzo moge brać antybiotyki mam stwardnienie rozsiane wiec przy tej chorobie nie zabardzo mozna brać antybiotyki już mam jeden wziąść popołudniu taki na U i to narazie mi wystarczy jeśli chodzi o antybiotyk :)

Hola moje ❤ też z Tobą!!! a zwierzaki też nieźle tańcują :-) trzy tygodnie to już niedługo, nie przemęczaj się z remontem, malowanie to niby nic, ale ja sama wiem, że jest męczące - wyobraźcie sobie że sama pomalowałam 60 m sufitu, bo mnie fachowcy wkurzyli :angry: ściany też potrafiłam sama malować - ale Holcia - lepiej nie wdychać teraz żadnych chemikali , już lepiej porąbać coś, ja się rozprawiłam z choinką :-D

Gosiu powodzeia jutro na punkcji pięknych komóreczek !!
ja bym wzieła koszulkę choćby krótka.. bo przyjemniejsza dla ciała jednak...
co do fervexu -gdzies była wiadomośc na bocianie :) szukam jej dla Cię...
jesli uda mi się znaleźć to wkleje...
no to wrzuce koszulke to nie zaszkodzi :) a nie pamiętasz co tam pisali o ferwexie?

Gosia, ja znalazłam to:

cytuje:

"Witam,
Dziewczyny, czy orientujecie się czy mogę wziąć fervex przed pick-upem. Dopadło mnie dzisiaj przeziębienie a jutro rano punkcja
icon_sad.gif
"

"Tam jest chyba głównie paracetamol, nie? Jeśli nie ma kwasu asetylosalicylowego to myślę, że możesz"

"tak paracetamol, wiem że aspiryny nie można. Dziękuję
icon_smile.gif
"

Gosia, ja znalazłam to:

cytuje:

"Witam,
Dziewczyny, czy orientujecie się czy mogę wziąć fervex przed pick-upem. Dopadło mnie dzisiaj przeziębienie a jutro rano punkcja
icon_sad.gif
"

"Tam jest chyba głównie paracetamol, nie? Jeśli nie ma kwasu asetylosalicylowego to myślę, że możesz"

"tak paracetamol, wiem że aspiryny nie można. Dziękuję
icon_smile.gif
"
super dzieki Ci bardzo już mi przechodzi to jutro bede zdrowa :-)

Dziękuje dziewczyny za &&&&&&& pewnie dużo pomoże. Jak jutro wrócę to wszystko wam napisze jak mi powiedzą :) Mój partner ma mrożone nasienie ale mam nadzieje że z mrożaków bedzie ok. Co tam musze zabrać na ta punkcje??? ręcznik, koszulę i coś jeszcze?

Gosia_1983 - ale ty jesteś w Invimedzie we Wrocławiu zgadza się? To nic nie zabierasz na punkcję. Dostaje się koszulkę od nich jednorazową i kapciuszki też. No chyba, że już mocno chcesz zabrać ręcznik - chociaż nie jest potrzebny( tam mają łazienkę ze wszystkim, ręcznikami jednorazowymi itp.).

Gosia powodzenia jutro na punkcji, Twoja ilość jajeczek jest wystarczająca, będą z nich śliczne maluchy :-). Ja na punkcję wzięłam tylko koszulkę bawełniana dł. za tyłek ;-), możesz zostać w skarpetkach, dodatkowo dostaniesz spódniczkę jednorazową i kapciuszki :-)

Gotadora jutro siedzę w domu i trzymam kciuki z mężem i banditem :-) będzie dobrze, ja to czuję :tak::tak::tak:

reklama
Gosia_1983 - ale ty jesteś w Invimedzie we Wrocławiu zgadza się? To nic nie zabierasz na punkcję. Dostaje się koszulkę od nich jednorazową i kapciuszki też. No chyba, że już mocno chcesz zabrać ręcznik - chociaż nie jest potrzebny( tam mają łazienkę ze wszystkim, ręcznikami jednorazowymi itp.).
Ja jade z kuzynką czy ona bedzie miała gdzie tam na mnie zaczekać lekarz mówił ze mam być 15 min przed punkcja tyle wystarczy czy być wcześniej?? I jak dojade do kliniki to w rejestracji mi powiedzą gdzie mam pójść?? Tak ja jestem we Wrocławiu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry