Nie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadaćZgadzam się całkowicie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadaćZgadzam się całkowicie.
Też jestem za tym . W USA mnie wyjątkowo wkurzają.....
proszę jak macie chwile to posłuchajcie tego
Co ty Lolus taka dzisiaj butnaNie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadać ☺
Jasne, że tak. Sama od 11 lat mieszkam za granicą. Ale jaki nie byłby to powód - nie ma Cie tam, więc nie widzę powodu żeby decydować o losie ludzi, którzy tam zostali.Nie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadać [emoji3526]
A co jeśli ktoś chce wrócić i chce głosować , żeby nie musieć wracać do syfu ??! Bo na moim osobistym przykładzie zwyczajnie nie stać mnie na powrót i rozpoczęcie np procedury ivf ...Jasne, że tak. Sama od 11 lat mieszkam za granicą. Ale jaki nie byłby to powód - nie ma Cie tam, więc nie widzę powodu żeby decydować o losie ludzi, którzy tam zostali.
Ale ja nie bronię Ci głosować, broń Boże.A co jeśli ktoś chce wrócić i chce głosować , żeby nie musieć wracać do syfu ??! Bo na moim osobistym przykładzie zwyczajnie nie stać mnie na powrót i rozpoczęcie np procedury ivf ...[emoji17]
Co ty Lolus taka dzisiaj butnamasz sie wypowiadać
![]()
![]()
[/QUOTE
Jak to mówią lepiej o pogodzie niż o polityce pogadaći chyba przy tym pozostanę
peace & love dziewczynki
![]()
Czekam na wizytę, stres jest olbrzymiale jestem dobrej myśli eh... Kiedys to się skończy?
![]()
Ale ja nie bronię Ci głosować, broń Boże.
Po prostu uważam, że jeśli ktoś latami jest poza krajem to nie powinien tego robić. Tylko tyle.