Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo moj patrzył za to dwie kaczki co za są sobą się goniły i stwierdził, ze to dwa kaczory wiec lgtbJa to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra
Camilleka, ty tu nam nie tłumacz bo i tak nikt Ci nie wierzyNie dają, tylko przeciwbólowe, ja byłam świadoma wszystkiego, pokazywali mi jak pobierają jajka, ale to nie boli! Tylko czuć dyskomfort
Masz rację... Nie queen co mnie czeka... Mam nadzieję, że jest jakaś wyższa siła, która może zrekompensuje cierpienia na innym polu... Ale kto wie..Masz dużo racji w tym co piszesz. Cały proces starań i walki to wegatajca w życiu codziennym. Wszystkie siły są ustawione na jeden konkretny cel. Trudno cokolwiek planować czy cieszyć się z innych rzeczy jeśli ta jedna upragnioną pozostaje niespełniona.
Dlatego najlepiej jednak dalej starać się żyć i pracować choć wiem że to bardzo trudne. Dobrze mieć jakiej założenia i plany dotyczące samego in vitro. A w razie rezygnacji robić to z poczuciem wykorzystania wszystkich szans. Pamiętaj że życie lubi też zaskakiwać i nie wiesz co na tej drodze jeszcze Cię czeka.
Jprdl. Co się u mnie w domu dzieje
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie
Ja czasem lowie ryby się potrzebuje do zestawu asystenta do zakładania robaków i zdejmowania ryb.Ja to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra
Spoko.Po prostu to slowo jest okropne.
![]()
Ja to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra
Jprdl. Co się u mnie w domu dzieje
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie