reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma wyjścia mamy tylko na jedno podejście, musi się po prostu udać. Czy możecie mi powiedzieć w jakim wieku jesteście?? Ma już skończyłam 30 i to mnie przerażą :(

Kasia witaj i gratulacje :-):-)Dzieczyny z trojmiasta zazdroszcze wam tych spotkan na pogaduchy przy czekoladzie:-) szkoda ze nie ma nikogo w tej chwili z opola:-) Powiem Wam ze z Wami nawet niepowodzenie wydaje sie lagodniejsze. Od kwietnia mamy zamiar przystapic do nastepnego crio jak dobrze pojdzie,teraz czekam na @ i dopiero po niej spotkam sie z moim lekarzem, a powiedzcie mi czy ktoras z was cos przyjmowala przed transferem? Ja zazywalam tylko kwas foliowy czy jest cos lepszego??

lili bardzo mi przykro, że beta spadła, ale widzę również, że już masz plan i przyjmujesz swoje śnieżynki. U Ciebie implantacja była bo beta urosła. Prawdopodobnie zarodek mógł mieć jakieś wady i nie dał rady. Następny raz będzie dla Ciebie szczęśliwy :-)
Tak ja brałam i biorę nadal : witaminy Femibion Natal Classic, kwas foliowy, koenzym q10+witamina E, przed transferem brałam jeszcze selen bo mam lekką niedoczynność tarczycy.

Witaj DRK. Mnie już 31 leci. Pytaj o co chcesz. Dziewczyny to skarbnica wiedzy.
U mnie na usg dziś nie ma pęcherzyka :(( Czy już dawno nie powinien się pokazać??

reklama
Dziewczyny a mam pytanie....
Czy są tutaj dziewczyny ktore zdecydowały się na podanie 1 zarodka? Czy standardem jest podawanie 2?? Bo mnie troszke rzeraza wizja bliźniaków...nie wiem czemu:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry