reklama

Kto po in vitro?

Witajcie:)
Pewnie są tu jeszcze dziewczyny, które mnie pamiętają. Chciałam wam powiedzieć, że już urodziłam od 04.02 jesteśmy po tej stronie brzuszka:)
W poniedziałek wieczorem odeszły mi wody i 17 dni przed terminem o 20.50 przyszedł na świat nasz synek w wyniku cc (ze wskazaniem) waga 3120 i 57 cm 10 pkt Apgar. Od piątku cieszymy się sobą w domku:)

wszystkim wam po kolei życzę, aby was spotkało takie wielkie szczęście. każdego dnia trzymam kciuki za powodzenie waszych starań!

reklama
Kasia witaj i gratulacje :-):-)Dzieczyny z trojmiasta zazdroszcze wam tych spotkan na pogaduchy przy czekoladzie:-) szkoda ze nie ma nikogo w tej chwili z opola:-) Powiem Wam ze z Wami nawet niepowodzenie wydaje sie lagodniejsze. Od kwietnia mamy zamiar przystapic do nastepnego crio jak dobrze pojdzie,teraz czekam na @ i dopiero po niej spotkam sie z moim lekarzem, a powiedzcie mi czy ktoras z was cos przyjmowala przed transferem? Ja zazywalam tylko kwas foliowy czy jest cos lepszego??

Gosia_1983 - ja nie jestem z Wrocławia, ale się tam leczę. To mogę kiedyś wypad zrobić na jakieś picie. Np. soczek lub czekoladkę;-) Bo jako, że jesteś w ciąży, tzn. Ty i Oskaa to kawy raczej Wam nie wolno.

A ja dzisiaj cały zestaw zlecony wzięłam, tzn. Pergoveris z rana ( aż 2 ampułki), wieczorem - Gonal F 300 i Gonapeptyl. Masakryczna dawka :szok:, ale oby coś dała. Jedno co powiem to, że kłuć się mogę, ale nie lubię Gonapeptylu. Dziadostwo piecze !!!
No, ale za to zastrzyki zbliżają mnie do celu - 3 dzień stymulacji już :-)

lili85 - jest full witaminek, żeby pomóc sobie. Przede wszystkim jakieś witaminki dla szykujących się do ciąży kobiet np. Femibion Natal Classic. Poza tym na poprawę endometrium picie winka czerwonego ( oczywiście lampka, a nie flaszka).
Ja jeszcze biorę Koenzym Q 10, ale to raczej na poprawę jakości komórek oraz mleczko pszczele ( ma dużo witamin i poprawia płodność). Ale to tylko taki przykładowy zestaw witaminek.

Anioleczek, GRATULACJE!!!!!Ciesze sie,ze weszlas na nasze forum ,by nas poinformowac o Twoim szczesliwym rozwiazaniu.:-):-):-)
Niesamowite, jak ten czas leci. Pamietam dokladnie , Twoj transfer, test i poczatki ciazy.:tak: Jeszcze raz gartuluje szczesliwym rodzicom a maluszek niech rosnie i niech uskrzydli rodzicom zycie.

reklama
Gosia_1983 - ja nie jestem z Wrocławia, ale się tam leczę. To mogę kiedyś wypad zrobić na jakieś picie. Np. soczek lub czekoladkę;-) Bo jako, że jesteś w ciąży, tzn. Ty i Oskaa to kawy raczej Wam nie wolno.

A ja dzisiaj cały zestaw zlecony wzięłam, tzn. Pergoveris z rana ( aż 2 ampułki), wieczorem - Gonal F 300 i Gonapeptyl. Masakryczna dawka :szok:, ale oby coś dała. Jedno co powiem to, że kłuć się mogę, ale nie lubię Gonapeptylu. Dziadostwo piecze !!!
No, ale za to zastrzyki zbliżają mnie do celu - 3 dzień stymulacji już :-)
Ja też nie jestem z Wrocławia mieszkam 100 km od wrocławia ale zawsze można dojechać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry