@Gonia0605 ja dziś dzwoniłam do Łodzi do apc, by zapisać się do Paśnika po raz pierwszy i bez problemu się dodzwoniłam i mam pierwsza wizytę na 2 września, także teraz zapisują
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak coś zaskakuje to chyba gorzej to przeżyć.. Ja na 6 transferow tylko raz beta 0...Naprawdę??? Za każdym razem prawie? I wszystko biochemia? Wiem o ostatnim razie, przeżywałam razem z Tobą... To naprawdę straszne... Chyba jeszcze bardziej boli, kiedy masz tą betę a potem nic...![]()
Dzięki... W takim razie też zadzwonię, bo w Warszawie nawet nie odbierają telefonu...@Gonia0605 ja dziś dzwoniłam do Łodzi do apc, by zapisać się do Paśnika po raz pierwszy i bez problemu się dodzwoniłam i mam pierwsza wizytę na 2 września, także teraz zapisują
[emoji15][emoji15][emoji15]@Gonia0605 ja dziś dzwoniłam do Łodzi do apc, by zapisać się do Paśnika po raz pierwszy i bez problemu się dodzwoniłam i mam pierwsza wizytę na 2 września, także teraz zapisują
Chyba mnie pomylilasNaprawdę??? Za każdym razem prawie? I wszystko biochemia? Wiem o ostatnim razie, przeżywałam razem z Tobą... To naprawdę straszne... Chyba jeszcze bardziej boli, kiedy masz tą betę a potem nic...![]()
no juz pisalam ze jutro - a co? Wytrzymalam i nawet nie nasikalam dzisiajŁajza, jutro idziesz na betę czy kiedy?