Czarna1985
Fanka BB :)
Jedź kochana. Trzymam kciuki za Ciebie.Ja też mam dwa testy negatywne, zaraz jadę na betę.. Boję się wyniku... 10dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedź kochana. Trzymam kciuki za Ciebie.Ja też mam dwa testy negatywne, zaraz jadę na betę.. Boję się wyniku... 10dpt
Juz sie zbieram i jade...Kochana jeśli masz możliwość leć na betę ! I wierz w kropka a nie sikance- oszukance !!!
Bedzie dobrzeJuz sie zbieram i jade...
I to mi się podoba[GROUP=][/GROUP]
I ja za Twój wynik też! Dziś pięknie świeci słońce więc to musi być dobry dzien![]()
Oby Twój czarny scenariusz się nie spełnił. Możesz pisać że wierzę w bajki, ale Twoja sprawa nie jest w 100% przesądzona. Mimo wszystko, pamiętaj że jestem z Tobą ❤ ❤ ❤Wiem ze moge tym wywolac fale krytyki ale tylko tu moge to napisac: Nie mam zadnego planu na przyszlosc... Przerobilam juz chyba wszystkie mozliwe opcje, zachodze praktycznie za kazdym razemi nigdy nie doczekalam jeszcze serduszka - cos jest nie tak, immuno cala przebadana, genetyka tez, pgs zarodka. Niestety musialam sobie to dzisiaj uswiadomic ze to byla moja ostatnia stymulacja, znowu przejechalam z 200 km bo jakos podaczas jazdy latwiej mi sie skupic. Bede musiala jakos postarac sie przewartosciowac zycie...
kuwa Czarna, jak widzę takie teksty, to mi sie nóż w kieszeni otwieraDziewczyny sikaniec wyszedl negatywny wiec beta bedzie tylko formalnością![]()
Tak najlepiej 2-3 dcMoje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.
Miałam identyczna sytacje...Na ostatniej wizycie przez punkcją prg miałam 1,86 ng/ml i od razu powiedzieli, że nie będzie świeżego transferu