reklama

Kto po in vitro?

reklama
url-1.gif

Witajcie dziewczyny
Serdecznie gratuluję przyszłym mamom:) Gotadora, Sony, Oskaa, Agapl, Domat - ehhh można odetchnąć z ulgą:)
Wanda, Martka - bardzo mi przykro...
Dziewczyny chciałam się podzielić wrażeniami po wizycie u endokr. powiedział, że jest zadowolony z wyniku obniżenia TSH do poziomu 1,93 ale żeby było bliżej 1 to mam teraz brać euthyrox 50. Po za tym pojawiła sięu mnie nareszcie wyczekiwana @ :-) teraz to mam tylko nadzieję, że już następna przyjdzie w terminie no i zaczynamy drugie podejście do in vitro. Gotadora, Sony, Oskaa, Agapl, Domat jak tak Was podczytuję w zasadzie to żyję już waszym życiem :) to coraz bardziej i częściej już chciałabym być na waszym etapie :) i mieć już swoją kruszynkę pod serduszkiem. Tyle jest pozytywnych i wysokich bet, że zaczynam wierzyć że i pozostałym dziewczynom i mnie też się uda. Dziękuję dziewczyny za ponowne tchnienie nadziei
:tak:

reklama
Buziulek :-) oczywiście,że każdej sie uda! Trzeba mocno pragnąć i wierzyć a się spełni :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki za Ciebie i dziękuje Ci za miłe słowa :-)

Agapl :-) masz ślicznego kotka, przypomina mi naszego, tzn mojej mamy podopiecznego z działki, ale niestety chyba już go nie zobaczymy. Kotek był jednym co urodziły się na działce, chyba kotka mama zrobiła gniazdo w dachu altanki i jak był mały musiał spaść, bo dziwnie chodził, tak więc był inwalidą, ale radził sobie dobrze, nie było możliwości zabrania go do domu, więc mama zrobiła mu dom na działce i codziennie do niego przychodziła, nie ma go od końca grudnia, szkoda mi go bardzo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry