reklama
chanelini;
dziekin za podpowiedz z cytrynkami....wlasnie wcinam.......uuuuuuuuuuuuuuuuu jesze polowa! ale dam rade...haha
mam nadzieje ze mi pomoze bo juz wariuje.....ciagle latam do wc i sprawdzam czy dostalam (jajniki jakby mnie pobolewaly...ale pewnie ze strachu tak sobie wmawiam)boze jak dobrze pojdzie to za tydzien 1 wizyta mrmrmrmr.....
a TY;-) trzymaj sie dzielnie.......
dziekin za podpowiedz z cytrynkami....wlasnie wcinam.......uuuuuuuuuuuuuuuuu jesze polowa! ale dam rade...haha
mam nadzieje ze mi pomoze bo juz wariuje.....ciagle latam do wc i sprawdzam czy dostalam (jajniki jakby mnie pobolewaly...ale pewnie ze strachu tak sobie wmawiam)boze jak dobrze pojdzie to za tydzien 1 wizyta mrmrmrmr.....
a TY;-) trzymaj sie dzielnie.......
BetaBeta
Fanka BB :)
Hej Laski
Właśnie wróciłam od gina, torbiel się wchłonęła. Ale jazda przez kilkanaście dni ją zwalczałam lekami, a ona nic z tego sobie nie robiła. Natomiast teraz bez leków w 4 dni sobie zniknęła. No i w związku z powyższym mam już własny pęcherzyk 14,4 mm, endo 9,2 mm i najbliższe usg we wtorek. Zatem Laski napiszcie mi szybko sposoby na hodowlę endo, cobym piękniusie miała. Mam tydzień na jego hodowlę. Please napiszcie co mam jeść, bo mi się zejdzie zanim w tych wszystkich postach znajdę. Transfer za ok. 7-10 dni.
Przepis na wyściółkę:
1,5 łyżeczki siemienia zalanego pół szklanki wrzatku. polecam dodać miód, lepiej wchodzi.
tabletki z oleju z wiesiołka
nie jestem pewna na co były orzechy brazyliskie (chyba pomoc w implantacji) no i morele.
Smacznego i powodzenia!
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
no brazylijskie z racji selenu musowo jako ogolne wspomaganie rozrodczego... a na endo to orzechy wszelkiej masci i rybki tluste
szrenataaa
Początkująca w BB
AgniesiaP
ziękuję bardzo za odpowiedż.
Baśka1:Wciąż trzymam kciuki,za poniedziałkową betkę.
Baśka1:Wciąż trzymam kciuki,za poniedziałkową betkę.
lena w większości same dobre rzeczy. Dr Mrugacz dla wielu dziewczyn to ostatnia deska ratunku i często z pozytywnym zakończeniem. jednak ja znam to wszystko tylko z opowieści.
Dziewczyny na endo dobre też winko czerwone, wytrawne - polepsza ukrwienie, ale to tylko do transferu.
Dziewczyny na endo dobre też winko czerwone, wytrawne - polepsza ukrwienie, ale to tylko do transferu.
reklama
Podziel się: