reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
chanelini;
dziekin za podpowiedz z cytrynkami....wlasnie wcinam.......uuuuuuuuuuuuuuuuu jesze polowa! ale dam rade...haha

mam nadzieje ze mi pomoze bo juz wariuje.....ciagle latam do wc i sprawdzam czy dostalam (jajniki jakby mnie pobolewaly...ale pewnie ze strachu tak sobie wmawiam)boze jak dobrze pojdzie to za tydzien 1 wizyta mrmrmrmr.....
a TY;-) trzymaj sie dzielnie.......

Hej Laski

Właśnie wróciłam od gina, torbiel się wchłonęła. Ale jazda przez kilkanaście dni ją zwalczałam lekami, a ona nic z tego sobie nie robiła. Natomiast teraz bez leków w 4 dni sobie zniknęła. No i w związku z powyższym mam już własny pęcherzyk 14,4 mm, endo 9,2 mm i najbliższe usg we wtorek. Zatem Laski napiszcie mi szybko sposoby na hodowlę endo, cobym piękniusie miała. Mam tydzień na jego hodowlę. Please napiszcie co mam jeść, bo mi się zejdzie zanim w tych wszystkich postach znajdę. Transfer za ok. 7-10 dni.

Przepis na wyściółkę:
1,5 łyżeczki siemienia zalanego pół szklanki wrzatku. polecam dodać miód, lepiej wchodzi.
tabletki z oleju z wiesiołka
nie jestem pewna na co były orzechy brazyliskie (chyba pomoc w implantacji) no i morele.
Smacznego i powodzenia!

no brazylijskie z racji selenu musowo jako ogolne wspomaganie rozrodczego... a na endo to orzechy wszelkiej masci i rybki tluste

lena w większości same dobre rzeczy. Dr Mrugacz dla wielu dziewczyn to ostatnia deska ratunku i często z pozytywnym zakończeniem. jednak ja znam to wszystko tylko z opowieści.
Dziewczyny na endo dobre też winko czerwone, wytrawne - polepsza ukrwienie, ale to tylko do transferu.

reklama
AgniesiaP...dzieki...
wlasnie do niego jade na piersza wizyte za tydzien...polecil mi go moj gin, podobno to jego kolega i takie tam....ale zobaczymy;-) ja dopiero startuje.....:-(

Do góry