Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PięknieDziewczyny poruszałam się jest bąbel 2 mm z bijącym serduszkiem![]()
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590] Odpoczywaj teraz. Będzie pięknie [emoji3059]Jestem po transferze atosiban spoko :-) mam oba zarodki. W poniedziałek mam zamierzył prg jak nie będzie 20-25 to mam zwiększyć. I czekać do 10dpt na betę bo pregnyl brałam. Jak ja to wytrzymam:-( To aż 10 dni
To znaczy ze wytrwały do 5 doby ale nie są blastocystami. No, ale jeszcze mogą nadgonić i maja szanse :-)Dziewczynki pomóżcie
Dziś dzwoniłam do kliniki żeby zapytać jak się mają zarodki i pani mi udzieliła takiej informacji:
Wszystkie 6 hodowali do 5 i wszystkie 6 dotrwały z czego 3 wczoraj już zamrozili(w 5dobie) a 3 są jeszcze hodowane do 7 doby i prowadzona jest obserwacja ale pani niewie dlaczego i czy one będą się nadawać do zamrożenia po tych 7 dniach i żebym zadzwoniła w poniedziałek to się wszystkiego dowiem.
Powiedzcie czemu są jeszcze obserwowane? Tzn że się wolniej rozwijaja i dają im jeszcze szansę żeby się rozwinęły czy na co czekają?
Trzymam kciuki za Twoje KropkiJestem po transferze atosiban spoko :-) mam oba zarodki. W poniedziałek mam zamierzył prg jak nie będzie 20-25 to mam zwiększyć. I czekać do 10dpt na betę bo pregnyl brałam. Jak ja to wytrzymam:-( To aż 10 dni
Super,Jestem po transferze atosiban spoko :-) mam oba zarodki. W poniedziałek mam zamierzył prg jak nie będzie 20-25 to mam zwiększyć. I czekać do 10dpt na betę bo pregnyl brałam. Jak ja to wytrzymam:-( To aż 10 dni
Jestem po transferze atosiban spoko :-) mam oba zarodki. W poniedziałek mam zamierzył prg jak nie będzie 20-25 to mam zwiększyć. I czekać do 10dpt na betę bo pregnyl brałam. Jak ja to wytrzymam:-( To aż 10 dni
Najdłuższe 10 dni w życiu.... Trzymam kciuki..! Przede wszystkim, żeby z Tobą zostały, ale też żebyś spokojnie zniosła ten czas... Odpoczywaj teraz i oszczędzaj się...Jestem po transferze atosiban spoko :-) mam oba zarodki. W poniedziałek mam zamierzył prg jak nie będzie 20-25 to mam zwiększyć. I czekać do 10dpt na betę bo pregnyl brałam. Jak ja to wytrzymam:-( To aż 10 dni