reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lecze sie zagranicą bo tu czasowo mieszkam i jest to refundowane i jesteśmy tu razem z meżem problem byl ze mną problemy hormonalne maż okey .powiem szczerze jesteśmy małżeństwem od prawie 13 lat , ale nie od razu wyczuliśmy problem chodziłam do różnych lekarzy oni bagatelizowali problem , miałam robione udrażnianie jajowodów i w końcu ivf

reklama
Cześć Babeczki :-)

Uśmiecham się do Was i życzę Wam udanego, pod każdym względem, dnia.

stylowi_pl_dziecko_1115884.jpg

Gotadora ja identycznie jak Ty przed samym usg zero objawów jedynie sennośc popołudniowa.. Tez myslałam by zrobić choćby sikańca ale bałam się mimo że wczesniej beta rosła i sikany wyszedł pozytywny.. w ostatniej chwili strach mnie dopadł... Na szczęście wszystko ok. Tak samo bedzie u Ciebie:) Ja miałam trzy zarodki trzy dniowe podane ale tylko jeden chciał z mamusią zostać:);-)

Gotadora, Fusun, z pęcherzem ciut lepiej. Mam nadzieję, że zapalenie szybko pójdzie w zapomnienie.
Żeby nie ten ból i częste wizyt w toalecie, to byłabym szczęśliwa.

A dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży. Pojechałam do szpitala, żeby rodzić. Przyszedł do mnie lekarz i powiedział, że dostanę jedną tabletkę, bo oni teraz mają innowacyjną metodę i urodzę przez gardło :-)

Beta, miło mi Cie poznać. witaj na forum.
A tak swoja droga to masz super nick:-)
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało. A to forum, jak i Twój nick, na pewno przyniosą Ci szczęście:-)

reklama
Do góry