reklama

Kto po in vitro?

Miłego dnia Wszystkim życzę :-)

U mnie pokrótce tak - fatalnie się czuję. Po ovitrelle mnie jeszcze bardziej boli brzuch, a po innych lekach co biorę jest mi niedobrze. A z pozytywnych wiadomości to mam załatwiony już urlop ( nawet na 2 tygodnie). Tylko dzisiaj muszę zestawienie jakieś zrobić i spoko.

Romka - mocno trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&& Dawaj prędziutko znać co i jak.

Aduś - super, że zobaczyłaś maluszka. Bezcenna sprawa.

Gotadora
- te senności to właśnie są objawy ( ja tak miałam przy pierwszej ciąży, że susłowałam właśnie ciągle).

No i dla przypomnienia proszę o kciuki jutro o 08.40 :-)

reklama
Hej Lawendowy, ja tez nie ucieklam i zagladam kazdego dnia ( a jak ktoras czeka na bete to nawet kilka razy) i kibicuje i smuce sie jak komus sie nie uda. Tylko ja raczej czytaczem jestem niz sie udzielam. Ale mysle o Was tak intensywnie, ze ostatnio mialam sen ( szczegolnie, ze dzieki fb wiemy jak wygladamy) ze kazda z nas miala juz bobaska lub dwa i w ramach odpoczynku zostawilysmy dzieci z tatusiami a same pojechalysmy na weekend do wypasionego spa. I relaksik i babska imprezka na calego.

p.s. ja dzis usg polowkowe, mam nadzieje dowiedziec sie kto zamieszkuje brzuch. Dam znac wieczorem ( po 23) bo prosto ze szpitala jade do pracy.

Pozdrowienia

hej dziewczyny,
witam wszystkie te co mnie jeszcze pamietaja, cieszy mnie ze powstalo tyle nowych suwaczkow super!!!!!!:-),
witam wszystkie nowe dziewczyny
a ja wracam niedlugo do gry i pomimo stazu mam do was pare pytan bo chyba troche wypadlam z obiegu,
bede miala moj ostatni criotransfer wiec chce sie do niego dobrze przygotowac i oczywiscie zakonczyc go ciaza:-) pytanie dotyczy chyba babek w moim wieku-71 to nie jest rocznik mojego ulubionego winka :-D, wiec pewnie pytanie dotyczy rownie mlodych dziewczyn-czy przed crio tez bralyscie acard, w sumie grubosc mojego endo jest ok ale nie wiem jak ukrwienie, pare lat minelo no i porod wiec chyba warunki sie zmieniaja no wiec nie wiem czy trzeba to brac pod uwage, moja klinika jest w czechach wiec za bardzo nie mam jak z nimi gadac, przy ostatnim nieudanym crio mialam takie same dawki estradiolu jak przed ciaza, wyniki mam dobre a przed ciaza roznie to bywalo no wiec jestem w kropce czy naciskac zeby nie brac wcale estradiolu skoro poziom mam ok, czy jego nadmiar niczego nie zmienia-tak mi powiedzial moj gin ale co on tam wie...poradzcie
no i chcialam brac acard ale nie wiem czy jedna dziennie i czy po transferze tez?
pozostale tablety&co to mialam normalny zestaw-utrogestan, fragmin i prednison, wydaje mi sie dla takich dinozaurow jak ja moze byc problem ze gniazdko juz troche zdrewniale ;P wiec moze ten acard by pomogl...
dzieki z gory za odpowiedzi
trzymam za was kciuki i nie poddawajcie sie, moj synek ma juz 2 latka i tez mialam wieloletnie pasmo niepowodzen za soba i w koncu sie udalo czego wszystkim zycze, trzeba wierzyc i walczyc
pozdrawiam wszystkie:-)

Hope ja niestety nie potrafie odpowiedzieć na Twoje pytanie ... nigdy nie brałam acardu. Życzę Ci, aby kolejny raz przyniósł szczęśliwe zakończenie za co już teraz trzymam kciuki &&&&&

reklama
Hope, ciesze się, że wracasz do gry. Z moich notatek :-) wynika, że acard należy odstawić na dwa dni przed punkcją
i brać jeden dzień po.

Aspiryna 75mg(Acard) na rozrzedzenie krwi -nie należy brać większych dawek, ponieważ będą miały gorsze działanie)-pomaga w implantacji. Aspirynę należy brać oddzielnie - nigdy z żadnym z suplementów, ponieważ mogą wzajemnie
niwelować swoje działanie, szczególnie polecana przy skrzepach we krwi. Można brać do 36 tygodnia ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry