Kinga super ze szef sie zgodzil na urlop - wszystko idzie w dobra strone

Jutro kciukasy zacisniete &&&&
Beta - witaj wsrod nas
Yplocka - (nie) dziekuje za kciuki;-) Widze ze ty kolejna do crio - niezla grupka nas sie tu ostatnio zrobila
Trzcinka - obowiazkowo daj znac po wizycie

Ja zagladam od czasu na watek ciezarowek po in vitro - fajnie tak poczytac jak tam wasze malenstwa sie rozwijaja gdy jeszcze nie dawno bylyscie po naszej stronie - mam nadzieje ze i ja niedlugo dolacze do waszej ekipy. Chociaz z drugiej strony tak jak Lawendowy napisala wiekszosc ucieka tam a do nas juz nie zaglada a przeciez tutaj jestescie nam potrzebne zebysmy wiedzialy ze sie udaje - dlatego bardzo dziekuje
Madzialenak ktora niezle nas tu dopinguje a przy okazji jest specjalista i w kazdej sytuacji cos pomoze
Kwiatuszeq - z poczatku bylam za tym programem ale faktycznie dziewczyny maja racje po przeczytaniu tego regulaminu nie wydaje sie juz to tak bardzo ,,okazyjne". Trzymam kciuki zeby udalo ci sie zebrac pieniazki i zebys mogla juz wkrotce cieszyc sie z pozytywnego testu.
Hope - ja cie pamietam - widze ze dolaczasz do grupy "crio" ja niestety nie odpowiem na twoje pytania bo dla mnie te crio jest pierwszym transferem jaki wogole bede miala a po drugie tu w UK nie podaja zadnych lekow a sama boje sie brac

Chociaz tez chcialabym zrobic wszystko co moge...
Alexisi - twoje slowa daja duzo nadzieji - gratuluje ze po tylu latach walki sie udalo i juz niedlugo przytulisz swoje malenstwo...