reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny, a jak brałyście Acard przed crio?tzn. ile przed criotransferem?zastanawiam sie, czy nie powinno się go brać np. z miesiac przed transferem?nigdy nie brałam, lekarz mówił,ze nie muszę...
kinga znalazłam fajną, polecaną na bocianie panią odakupunktury:)Mam zamiar sie umówić,żeby pochodzić w marcu :D
a warto brać przed Crio koenzym Q10?moze być taki?
KOENZYM Q10 Naturkaps 10mg x 60 kapsułek - Apteka internetowa i-Apteka.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak mozesz mi przeslac jakiegos linka z taka aspiryna bo probuje poszukac tutaj w Uk jakiegos odpowiednika ale cos kiepsko mi idzie.... a od kiedy i ile sie bierze taka aspiryne??

Hope, acard możesz już zacząć brać. Zorientowałam się, że chodziło o crio, więc punkcja odpada,
ale zrozumiałaś o co mi chodzi :-)

Oczywiście, jak będziesz w 3mieście, to serdecznie zapraszam do Naszego Nieba:-)
Wpadaj, kiedy chcesz, nawet jutro:-)

dzieki lawendowy ale nistety jestem uziemniona finansowo w tej chwili i nici z wyjazdow w ojczyste strony, dodatkowo crio juz za pasem wiec podroze i tak nie bylyby na miejscu, za zaproszenie dziekuje i w wyobrazni juz tam jestem, okropnie mi gdanska brakuje a ostatnio bylo mi dane spedzic tam jedynie 3 dni-masakra wiec jak juz nastepny raz sie przytrafi to pojde szeroko, heaven zaliczymy na bank i obowiazkowo wszystkie z brzuchami:-) OK?

jeszcze mi nie wybaczylas...:( ja sobie tez nie :( tym bardziej ze od tamtego czasu juz nie zawitalam wiec ukarana przez los zostalam to juz mnie oszczedz :) poza tym obiecalam jakos na poczatku twojej ciazy ze przyjade na ogledziny brzuszka :-) tylko ze jak mi tez wyskoczy to bedzie gorzej...:)
no ale sie postaram i mam nadzieje ze sie jeszcze zalapie, kiedy masz date porodu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry