Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poniedziałek mam robic bete ale sie boje ze bedzie negatywna bo niby dlaczego ten progesteron nie jest wyższy.Gosia nie martw się, na pewno będzie dobrze, doktor zwiekszył Ci leki - trzymam kciuki &&&& kiedy testujesz?
Domat no tu jest problem, że nawet kropki nie widziałam, a co dopiero o serduszku mówić.sony - nie martw się, mi właśnie lekarz powiedział, że serduszko może się pojawić nawet do 7 tygodnia. To zależy od dzidziusia i dobrego sprzętu. Mój gin ma na prawdę nowoczesny sprzęt.. Ty też za parę dni usłyszysz swojego żuczka![]()
Ja biore juz od kilkunastu juz miesiecy zestaw witaminowy dla starajacych sie ktory juz w sobie zawiera duzo witamin plus kwas foliowy - ostatnio lykam tez koenzym q10, czytalam juz wczesniej o tej aspirynie ale to chodzi o taka zwykla czy taka wlasnie przeciw zawalom serca i skrzepom krwi?? kurcze a to sie bierze po transferze czy jak?? to pomaga w ukrwieniu tak??

i dzieki ci za wyczerpujaca odpowiedz, moj maz gadal jednak dzisiaj z klinika i powiedzieli ze acard ok w takiej dawce jak napisalas ale kiedy i co to juz nie wiec tym bardziej dziekuje, chyba zaczne brac od poczatku cyklu, punkcji nie bede miala bo czeka na mnie moj ostatni mrozaczek i na tym konczymy starania, nie wiem jak sie ma acard do zastrzykow typu fragmin/clexan ale zakladam ze dobrze jest brac do transferu-w miejsce zastrzykow a potem same zastrzyki co o tym sadzicie???
, tak czy inaczej jak ty jestes 73 to dziela nas lata swietlne
bo to pragnienie cie nie opusci a na starosc na chlopa nie bedziesz mogla patrzec, trzeba walczyc do konca, dlaczego faceci czasami tak wymiekaja....trzymam kciuki aha no i zmienilabym na bank klinike o ile to mozliwe, ja to za granice ucieklam przed beznadziejnymi klinikami niemieckimi, wole atmosfere jak ze szpitalu na peryferiach-jezeli ktos to jeszcze pamieta niz wypasione aroganckie kliniki gdzie nie produkuje sie blastek, trzymaj sie i nie daj sie, wszystko wskazuje ze w ciazy mozesz byc wiec walcz o to, chlopa zawsze mozna sobie znalezc...;P
aha no i zazdroszcze wam spotkan w trojmiescie, pracowalam tam dlugo i mam mega fajne wspomnienia a cafe heaven w medisonie to moje ulubione miejsce i kawka, moze kiedys mi sie uda zasilic wasze szeregi
milego wieczoru i bede wdzieczna za dalsze odpowiedzi i uwagi w kwestii acar