reklama

Kto po in vitro?

ja dzisiaj mam juz mniejsze plamienia ale wczoraj polecialam zrobic bete bo moj lekarz powiadzial za mam powtorzyc czy niespada ale sie boje wynik dopiero w czwartek mam nadzieje ze wszystki bendzie ok za tydzien mam jechac na usg wtedy juz cos zobaczy lekarz pozdrawiam

reklama
hej... dziewczyny...wiecie cos moze na temat dr. Bartosza Pietrzyckiego z Białego
chcialam do dr Mrugacza ale go nie ma do konca tygodnia a ja musze jechac na 1 wizyte w tym tyg ze wzgleu na @ i podania podcza @.............

Hej dziewczynki!!! tak was podczytuję i zastanawia mnie fakt, DLACZEGO IN VITRO nie jest refundowane???? do cholery przecież Niepłodność jest chrobą a nie jakąś wymysloną diagnozą, powinno sie ją leczyć tak samo jak zapalenie wątroby czy inne schorzenia , co za zacofany kraj!!! nie wszystkich stac zeby wywalić 15 tyś na zabieg, który nie przynosi rezultatu, gdyby mnie było na to stać, to bym sobie kupiła wielkie mieszkanie i wzięłabym dziecko z adopcji zeby pokochać i dac dom!! a w takiej sytuacjii jestem bezradna dosłownie masakra!!!! Krzycze!!!!!
Podziwiam was kochane za siłe i odwagę i za to że sie nie poddajecie

miejmy nadzieje,że teraz się to zmnieni

zaczeliśmy już pełną parą mam brać decapeptyl przez 14 dni przyjść na kontrolę i zacząć stymulację. Przewidywany termin punkcji i transferu to koniec lipca. Akurat planowałam urlop.Mam nadzieje,że się uda.
Pierwszy zastrzyk to musiał mi zrobić mąż, bo się bałam a teraz robię już sama. Trochę kombinacji jest z ty gdyż muszę brać go do prac i tam robić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katie29
brawo, dasz radę. Ja podczas stymulki zrobiłm sobie ponad 100 zastrzyków. Wszystko do przeżycia.

Iza. malami
okaże się cy się coś zmieni. A może to była tylko kiełbasa przedwyborcza?:)

A ja kochane już jestem po pregnylu, jutro o 19 skan i zobaczymy czy pęcherzyk pękł. Jeśli tak to piątek lub sobota transfer.

BAŚKA1 - kurcze, dopiero teraz doczytałam... strasznie mi przykro... Wiem, że w tej sytuacji żadne słowa nie dają pocieszenia, ale wierzę, że będziesz silna i się nie poddasz! Trzymaj się mocno!!
EWELINA - byłam dziś u lekarza - transfer 2 mrozaków w sobotę. Właśnie strzeliłam sobie zastrzyk Ovitrelle a od jutra luteina i duphaston. A więc zaczynamy się razem martwić ;)))
A gdzie się podziała DODORA??????

A ja wczoraj miałam pierwsze USG. Pęcherzyk był, ale pani dr jakaś nie zadowolona i tak jakoś mi entuzjazm spadł i zaczęłam się bać, że piękny sen się rozpłynie. A więc tak beta w 17dpt 2239, a pęcherzyk miał 57 mm i pani doktor powiedziała, że i jedno i drugie trochę małe :-( W czwartek mam zbadać samą betę by sprawdzić czy się podwoi i jak wszystko ok to 13.07 usg, na którym powinno już być widać serduszko.

cześć dziewczynki juz jestem :) , nieodzywałam się bo nie miałam kompa :( , ma-mi dziękuję :) za to ,że pamiętałaś o mnie , trzymam za ciebie i z eweline125 ogromne kciuki - musi się nam udać....w końcu trzy transferki w jednym tygodniu to już coś !!! czuję się dobrze , a właściwie to nic nie czuję , cycki nic nie bolą , brzucha też prawie nie czuję - raz dziennie może cos tam zakuje . nie wiem czy to dobrze czy źle , no nic , zobaczymy. dziewczynki a wiecie kiedy mogę testować najwcześniej ? crio mam na cyklu naturalnym w 20dc, podana jedna 5-cio dniowa blastocysta , jedna była rozmrożona i Pani powiedziała , ze bardzo ładna, mocna i juz zaczeła ...hmmm ''puchnąć'' czy cos takiego haha , nie mam pojecia o co chodzi , tylko siedziałam i głową kiwałam :) . biore luteine 3xdziennie po dwie - czy ona podnosi poziom bety?

baska1- strasznie mi przykro , teraz jest ci bardzo ciężko ale musisz znaleźć siłę na kolejna próbę , '' nadzieja umiera ostatnia '' , trzymaj się i życze powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny.......napiszcie czy cos wiecie o dr bartoszu pietrzyckim z bialego, klinika bocian.........chcialam do dr mrugacza ale go nie ma do konca tyg, ja dostalam @ i musze jechac na pierwsza wizyte w tym tyg..........................blagam jak cos wiecie o nim to napiszcie................nie mam zaufania do dr pietrzyckiego, nie zma go i nic prawie nie ma na necie.........:confused:

reklama
dziewczyny jednak te plamienia to nic dobrego ja powtorzylam dzisiaj bete i wynik ponizej 1 a mialam 151 czyli moje szczescie trwalo krotko jutro zadzwonie do swojego lekarza trzymam za was kciuki i zycze powodzenia my z mezem robimy sobie przerwe rok i bendziemy probowac bo juz niedaje rady psychicznie teraz na jakies wakacje trzeba pojechac aby odpoczac pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry