reklama

Kto po in vitro?

Gosia super! Ja zaczęłam robić testy od 8 dpt, najpierw była jedna kreska, dopiero w 10 dpt wyszła mi blada kreseczka, którą chyba tylko ja widziałam i tak robiłam sobie codziennie "sikańca", ok 16 dpt wyszła dopiero gruba druga kreska.
Który masz dzisiaj dpt? Już wiem 9 dpt, czyli podobnie jak u mnie wyszedł Ci bladzioch. Trzymam kciuki i wiruski dla Ciebie *****************************

reklama
Dziewczyny, na którą planujecie spotkanie? Jeżeli przyjadę na 18 to jeszcze będziecie? Mam w pracy obowiązkowe nadgodziny (1 dziennie), ale że się dzisiaj spóźniłam, to muszę to spóźnienie odpracować + 1 nadgodzina, czyli z pracy wyjdę o 17:30...

Gosia progesteron zacznie się wytwarzać jak już będzie ciałko zółte, ja miałam progesteron w 9 dpt - 9,7, tez niewiele a się udało.

Fusun będziemy czekały na Ciebie :tak:

dzień dobry:-)

ufff ciężko Was nadrobić:szok:

gotadora
Kochana tryzma kciuki za parkę :-)
kinga jak ten czas leci Ty już po punkcji pewnie :szok: a w poniedziałek transfer!!! zazdroszczę :-) trzymam kciuki
trzcinka
gratulacje:-)
gosia ale super tak szybko i już dwie kreski można już się cieszyć:-D
madzia ja nie mogę 13tc szok naprawdę czasami, aż mnie przeraża, że ten czas tak leci, ale w Twoim przypadku to super zaraz będziecie z dzieciątkiem w ramionach :-)&&&

Wpadłam na chwile, żeby życzyć Wam miłego dnia.
Dla mnie na pewno będzie miły, bo juz niedługo nasze spotkano, dziewczęta.
Fusun, oczywiście, że jeszcze poczekamy na Ciebie. Kończ pracę i wpadaj do nas :-)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4346672.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry