reklama

Kto po in vitro?

reklama
Romka, przykro mi bardzo.Tule mocoooo :-(:-(:-(:-(

Sylwia, nie popelniaj tego samego bledu co ja. Negatywny sikaniec wycial mi caly dzien z zyciorysu . Poczekaj cierpliwie na bete.:tak:

Tequila, sliczne kociaki :-):tak:

Madzialenak
, fajnie,ze dolegliwosci minely.Dzis masz randke z dziewczynami.Zycze Wam kochane milego spotkania!!!
Ja sie dzis czuje nienajlepiej ale to chyba przez ta poode.Szaro, buro za oknem, pada deszcz...brrrrr

Dziekuje za wsparcie i cieple slowa. wczoraj mialam dola dziaiaj juz wrocilam do gry. mam jeszcze 7 eskimosow jak wszystko bedzie dobrze to za dwa tyg podchodze z dwoma zarodkami. SYLWIA idz na betke test sobie odpusc nie zawsze musi wyjsc.

Sylwia. ja jeszcze raz przypominam. NIE SIKANIEC. JA SIKNĘŁAM PO KTÓREJŚ IUI I CO WYSZŁA I KRECHA, CHCIAŁAM SZYKOWAĆ SIĘ JESZCZE WTEDY DO KOLEJNEJ IUI. POSZŁAM NA USG LEKARZ STWIERDZIŁ TORBIEL PRZEPISAŁ MI ANTYKI I CO PORONIŁAM WTEDY. BDYBYM NA BETĘ POSZŁA, NIE ODSTAWIŁABYM LUTEINY, DUPHASTONU I BY CO MOŻE BYŁO, A TAK ODSTAWIŁAM I ANTYKAMI DOPRAWIŁAM DZIECIECIĄTKO.
A WSZYSTKO PRZEZ SIKAŃCA!!!
ZMYLIŁ MNIE I TYM SIĘ ZASUGEROWAŁAM. TRZYMAM KCIUKI

molla no wiem, są różne opinie, też takie czytałam, w sumie mój organizm nie zdążył przejsć burzy hormonalnej, no chyba ,że po stymulacji...No ja chcę jak sie da najszybciej:-)
tequila a zapytaj, tak z ciekawości, tylko powiedz,że nawet pęcherzyka nie było.Ale te koty Twoje są cudne!!!!!!I takie cudeńka się marnują w hchorniksach, to jest straszne...A ten jasny jest podobny do mojej fiolki, tylko twoja ma żółte oczy.A ciemny to jest szylkretka?cudo!!!!

martka zapytam ja mam wizyte 1 marca wiec juz za tydzien cos bedziemy wiedziec obie ;)
ten jasny to kocurek a ta ciemna to dymna kotka której nie ma juz wsród nas( pisałam ci o niej)
to fakt ze te biedne cudenka w schroniskach nie zasluguja na takie zycie i gdybym mogla wzielabym je wszystkie choc i tak staram sie jakoś pomóc zawoze od czasu do czasu karme zabawki i koce chociaz tak moge pomóc
a to mój najświeższy schroniskowy wlasnie cudaczek ...
2012-10-12 17.47.48.jpg2012-10-17 09.18.12.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry