reklama

Kto po in vitro?

reklama
Własnie wróciłam z całodziennych wojaży :-) i nie wiem, co u Wa słychać. Ale za moment będę nadrabiać zaległości.
Juz widzę, że mam do nadrobienia 9 stron. Szalejecie kochane, szalejecie:-)

Na początek podziękowania:

Madzialanak, Gotadora, Fusun, dziękuję za udaną randkę. Jak zawsze było pysznie.

Madzialenka, Gotadora, Aduś, ​a Wam dziękuję za małe szczęście na szczęście. Teraz to na bank musi się udać :tak:

Dziewczyny, dziękuje za kciuki na poczet dzisiejszej wizyty:-)
Plan działania już jest, a to najważniejsze. Dostałam rozpiskę z suplementami, jakie mam brać przed i tyle.
Kolejne podejście planuję sierpień/początek września.

beta262 ja tez mialam transfer 18.02 i czekam czekam czekam do 1.03 ;) jak ten czas leci. powinnam coś czuć ?jakieś objawy że się udało? to mój pierwszy transfer.

Ufff, przeczytałam Was :-)
A więc tak:

Agapl, z fundacji nikt się nie odezwał. Mało tego, ostatnio na swoim fb napisali, że sfinansowali IVF kolejnej parze.
Miałam nawet do nich napisać, co z obiecaną zbiórką, ale chyba dam sobie na spokój.
A kciuki już zaciskam i nie puszczę do 4 marca :-D

TeQuila, ciesze się, że masz już plan działania. Tak jest o wiele łatwiej żyć, wiedząc, co i jak :-D
A na marginesie śliczne kociaki. Szkoda, że koteczka już za tęczowym mostem :-(

Zuzia, ja już dzisiaj zaciskam kciuki za Twój transfer :-)
Kociurro przepiękny. On mi wygląda na nebelunga. (to taki rusek, tylko długowłosy)
Romka, przykro mi bardzo. Wiem, że Ci ciężko. Ale całe szczęście, że masz Pingwinki :-)

Sylwia, spokojnie i bez nerwówczekaj na betę i nie rób sikańców. I błagam Cię, nie czytaj już nic w necie.
Po co dodatkowo fundować sobie stres:-) Będzie dobrze.

Kinga, odpoczywaj po punkcji. Zrelaksuj się na maxa. A w poniedziałek milion kciuków będzie za Ciebie trzymanych. No może ciut mniej:-)

Dziękuję wszystkim za uwagę.
Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. Więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję poprawę.
:-) :-D :-)

reklama
Ja też skończyłam czytać te kilka stron :-)

Lawendowy Sen, Fusun, Gotadora dziękuję za jak zwykle miłe spotkanie :-)

Kinga piękny wynik, 4 oocyty, teraz trzymam kciuki za udany "sex-ik" na szkiełku :-)

Zuzia, Tequila śliczne macie kociaki. Ja to psiara jestem. Mój Bandit właśnie leży przy mnie na kanapie.

Agapl do 4 marca już niewiele dni zostało, już niedługo usłyszysz bicie ♥

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry