reklama

Kto po in vitro?

Romka tak mi przykro

Kinga gratuluje wspaniałych 4 oocytów i trzymam już kciuki za transfer &&&&

Sylwia trzymam kciuki za betę w poniedziałęk &&&& na pewno będzie dodatnia!

Gotadora - ty dzisiaj zobaczysz swoje maluszki - trzymam kciuki podwojne:)

gotadora za maluchy &&&&

Gotdora i jak???

dziękuje dziewczyny :-) no więc są dwa maluszki :-)

beta dzisiaj 5372.0 , na serduszka pojedziemy 4 marca :-)

Lawendowy Sen, Madzialenak i Fusun dziękuje za randkę w Coffie Heaven! Fajnie się z Wami spotkać!!!

reklama
Gotadora, a ja jeszcze raz gratuluję Ci z całego serca. Nawet nie wiesz, jak się cieszę :-)

stylowi_pl_dziecko_2940040.jpg

Gotadora - gratulacje!!!! Ja mysle ze to bede dwie dziewusie co beda hasac z twoim zwierzyncem. Ale zeby sie przekonac kto mieszka w brzuszku trzeba bedzie jeszcze troszeczke poczekac.

Lawndowy- dobrze ze jest plan, czas szybko zleci i na pewno tym razem sie uda. Jak wszyskie bedziemy juz zaciskac kciuki i wysylac wiruski to tyle ich do sierpnia uzbierasz, ze nie ma innej opcji :)

Dzien dobry Dziewuszki,

Coz za wspamnialye nowinyyyyyyyyyyyyyy :-):-):-):-):-):-):-)

Lawendowy, cudwnie ,ze masz juz opracowany plan.:-) Trzymam kciuki aby organizm do sierpnia przygotowal sie na najwyzszym poziomie do przyjecia bobaskow.:tak:

Gotadora, GRTAULUJEEEEEEEEEE!!!!!!!! Bedzie wymarzona parka Zosia i Julek???? Jesli dobrze pamietam, takie wybraliscie z mezem imiona? ;-)
Mocno sciskam kciuki, aby Wasze marzenie sie zrealizowalo, no ale w zasadzie najwazniejsze,zeby dzieciaczki byly zdrowe nie plec najwazniejsza.:-) Widze,ze mamy wizyte tego samego dnia. SUPER!!!!
A jak sie czujesz???? Mnie pobolewa brzuch , tak ciagnie. Wczoraj mialam dwa bardzo krotkie ataki bolu jak przed okresem. Dzis ide zbadac plytki krwi i jak powiedzialm mezowi o Twoje becie namawia mnie ,zeby tez sprawdzic "nasza"hihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry