madzialenak
mama na pełen etat
Madzialenak, a my kiedy otwieramy salon wróżb i przepowiedni? :-)
Słuchaj mam teraz sporo czasu, więc możemy coś pomyśleć

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzialenak, a my kiedy otwieramy salon wróżb i przepowiedni? :-)

Przykro mi że ci sie nie udała tak naprawde liczyłam na to że razem nam sie uda u mnie tez jeszcze nie wiadom kreska jest bladziutka a na bete ide w poniedziałekGOSIA gratuluje. mi sie nie udalo,wczoraj byl 10dpt bylam na becie,wynik 1 :-( ostawilam leki i dzis przyszla@. zadzwinie di nivun co dalej robic..nie mieszkam w Pl rakze musza wymyslec cos zebym nie latala kilka razy...
beta262 ja tez mialam transfer 18.02 i czekam czekam czekam do 1.03jak ten czas leci. powinnam coś czuć ?jakieś objawy że się udało? to mój pierwszy transfer.

jutro rano robie pierwszy w zyciu test ciazowy! Musze sie upewnic czy nadal jestem w ciazy a nie chce jechac i robic bety. Uffff.... Mam nadzieje ze wyjdzie
Lawendowy - co to za fundacja? Nie słyszałam o takiej co pomaga w opłaceniu IVF. Zbierają może jeden procent podatku? Można by zrobic akcję na forum- myślę, że każda z nas chętnie podarowałaby 1% na ten szczytny cel.