reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale super domek!😍 pewnie nie będą chciały wychodzić😄
Jak ja swoim szarpnelam się na full wypas drapak z domkiem, dziuplą i innymi bajerami, to i tak wolały spać w kartonie😆
😂, niewdzięczne kociska 😂. Moje będę na chama wsadzać jak nie będą chciały tam spać 😂. Nie ma że boli, chałupa jest i mają w niej spać 😂

reklama
😂😂😂, mój to wszystkie okazje wykorzystuje żeby bona dostać 😂. Widzę, że ja tu taka miękka dupka jestem, bo się wszystkie wzburzyły 😂😂😂. Jutro dokończymy bo zimno w garażu. To nie jest Taj Mahal, jak to @Natsnats mówi, ale jest spoko. Będzie jeszcze gont położony na daszek, i nóżki jakieś trzeba wymyślić, żeby nie stał na ziemi. No i drabinkę żeby miały jak wchodzić 🤔. Bo to jest na dwór chałupka. Na razie to trochę smutna jest, ale ją odpicuję
Zobacz załącznik 1185907
Zobacz załącznik 1185908
To jest extra!!! Kiciory będą szczesliwe 😘

Bardzo dóbr podejście, masz jeszcze asy w rękawie w postaci zarodkow i to jest Twoja nadzieję kochana 😘😘😘

Ja się coraz bardziej boję iść jutro na betę.. Jeśli nie wyszło to zostaje z niczym... Trzeba będzie zbierać kasę od nowa, szukanie dawczyni, oczekiwanie... Oby nie.... Błagam żeby beta była jutro 🙏🙏🙏
Trzymam kciuki za Ciebie! ❤️

Nie smutaj ❤. Wszystko ci się w życiu właśnie zmienia i może dlatego ciężko jest to jakoś ogarnąć. Mimo że o to walczyłas tyle czasu 😘. Hormony buzują i wiele nie trzeba aby sobie popłakać ❤.
Nie smutam i nie narzekam ABSOLUTNIE ;) Ciezko to wyjasnic - mysle ze wieksza role wlasnie tu hormony odgrywaja - bo poplakac sie ze jem w tym roku ostatniego loda z ulubionej lodziarni to chyba przesada. Jak bym to zobaczyla u kogos innego to bym miala ochote za przeproszeniem pizgn...ac taka mimoze ;) Ciezko mi tez bedzie odejsc z pracy a juz chyba niedlugo musze. Jak tylko z niunia bedzie dobrze to chyba od nastepnego usg bede myslec o L4... U nas znowu czerwona strefa od soboty...

Nie smutam i nie narzekam ABSOLUTNIE ;) Ciezko to wyjasnic - mysle ze wieksza role wlasnie tu hormony odgrywaja - bo poplakac sie ze jem w tym roku ostatniego loda z ulubionej lodziarni to chyba przesada. Jak bym to zobaczyla u kogos innego to bym miala ochote za przeproszeniem pizgn...ac taka mimoze ;) Ciezko mi tez bedzie odejsc z pracy a juz chyba niedlugo musze. Jak tylko z niunia bedzie dobrze to chyba od nastepnego usg bede myslec o L4... U nas znowu czerwona strefa od soboty...
Nooooo, teraz z pewnością nie będziesz sobą 😂. Tam w środku aż buzuja emocje 😜.

reklama
U moich rodzicow kot zawsze wchodzi do foliowki ;)

A moja mama każdego kota do domu znosi... Tata się ciągłe wścieka 😁
Nawet mają takiego kota tzn, on mieszka pod blokiem ale mama go karmi i się tak nauczył że sam wchodzi do klatki i sam sobie skacze na naszą klamkę i otwiera drzwi 😁
Ostatnio mama mi opowiadała ze sie rano budzi a tu coś jej mruczy koło ucha, otwiera oczy a tu kot 😂 sam sobie wszedł do mieszkania i mamie do łóżka 😁

Do góry