reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga, nie stresuj się, bo to nie jest dobry doradca. Teraz masz odpoczywać i nie rozmyślać. No i nie przekopywać netu :-)
Proponuję książkę, film lub gierkę :-) I wszystko będzie dobrze.

Lawendowy_sen - nie szukam nic na necie stresującego. Wprost przeciwnie. Znalazłam sobie fajną muzykę. A nad gierkami i książką jakoś nie mogę się skupić. Kiepską jakąś dorwałam i chyba zaraz wezmę inną ( a propo mam ponad 100 :-Dksiążek co nie czytałam na ebook). A jedyna stresująca rzecz lub raczej osoba to mój tato. Co chwilkę chodzi i kombinuje coś. Mimo, że go grzecznie proszę, żeby dał spokój mi.

Witajcie i dziekuje za mile powitanie!
Kurcze jestescie tak produktywne ze nie jestem w stanie nadarzyc po ciezkim dniu pracy!!!!:-p

Miedzianek-gratki synusia!!!!!

Milagros-trzymam &&&&& za dzisiejsze wyniki!!!
Sylwia, Gosia-wielkie gratki i cudzie trwaj!
Agapl-milo mi czytac ze czujesz sie wysmienicie!!!!Mam pytanie-bierzesz jakies leki?Czy lekarz przepisal ci cos na lepszy rozwoj etc???Nie znam sie wiec pytam czy w Fr dostaje sie cos juz po invitro?

Nie ogarniam jeszcze w 100% tego forum wiec przepraszam ze nie wymieniam wszystkich!Oswoje sie z czasem i takze zapamietam co u ktorej z osobna sie dzieje:)

Biore tabletki na wywolanie okresu bo mi sie opuznia-DUPHASTON,czy slyszalyscie zeby mialy jakis negatywny wplyw na zajscie w ciaze?Jezeli bym ich nie brala mogla bym czakac nawet do 2 miesiecy na miesiaczke a co za tym idzie na zabieg!A tak wierze ze to juz w przeciagu 2 tyg zaczne stymulacje;))));-)

Pozdrawiam serdecznie i zycze udanego i usmiechnietego dnia!

Dziewczyny ale jestem głupol.wstalam i mnie naszlo.zrobiłam sikanca w 8 dniu po.oczywiście 1 kreska.nie biorę tego pod uwagę ale jakoś smutno i taki sie zrobiło.liczyłam że może.żyje nadzieja dalej.bety sie boję

Mistralka - ja duphaston biorę właśnie po transferze ( 3 x 1 codziennie), żeby utrzymać maluszka u siebie. Więc nie ma opcji, żeby miał negatywny wpływ na ciążę. A jego działanie zależy od dawkowania właśnie. Po odstawieniu właśnie @ przychodzi normalnie.

Anikka85 - kochana nie przejmuj się sikańcami. Ja miałam pozytywną betkę, a sikaniec mi nie wychodził. Poza tym ilu dniowe zarodki miałaś podane? Bo jeżeli tak jak ja 3 dniowe to bhcg dopiero około 8 dnia po transferze zaczyna się produkować. No i na początku są to śladowe ilości, których testy sikane na pewno nie wykryją.

reklama
Anikka85 - kochana nie przejmuj się sikańcami. Ja miałam pozytywną betkę, a sikaniec mi nie wychodził. Poza tym ilu dniowe zarodki miałaś podane? Bo jeżeli tak jak ja 3 dniowe to bhcg dopiero około 8 dnia po transferze zaczyna się produkować. No i na początku są to śladowe ilości, których testy sikane na pewno nie wykryją.
Tego było mi potrzeba.muzyka dla mojego serca .;) dziękuję ;* 3 dniowe miałam podane;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry