reklama

Kto po in vitro?

reklama
milagors WOW!!!!!!!Gratulacje :tak:
kinga a wiesz, jak sie obchodzą w twojej klinice z rozmrażanymi?
tequlia też to czytałam, a na stronei mojej kliniki piszą,że to embriolog ustala, kiedy transfer, więc może jednak czekają?kurde, no dowiem sie za tydzień dopiero!!!!!

martka ja miałam crio, u mnie w klinice odmrażali godzinę przed transferem co uważam za kompletna bzdurę bo zarodek żył, ale nie wiadomo czy zacząłby się dzielić. Wiem, że są kliniki, które przez dobę obserwują i jak się ładnie dzieli to transferują.

milagros gratulacje, piękna beta, dziś na usg zobaczysz pęcherzyk

Martka ja miałam dwa razy crio w tej samej klinice co Madzialenak a rozmrozili dobę, nawet więcej wcześniej, bo dostałam rozpiskę co i jak o której się z nimi działo

martka prawda jest taka ze lekarze moga nam wmówic co chca a my i tak im uwierzymy bo nie mamy pojecia co słuszne jest
ja osobiscie nie wiem juz co myslec

gotadora jak będę na tym etapie co ty to będę myślała tylko pozytywnie a poki co mam bardzo mieszane uczucia i boje sie ze nigdy juz nie doswiadcze ciąży i macierzyństwa...

apropo twoj pamiętnik jest cudowny mam nadzieje ze kiedys tez bedzie mi dane taki stworzyc...

gotadora to od czego to zależy,że czasem godzina, a czasem dłużej obserwują?może to zależy od zarodka...?No właśnie, myślałam pozytywne, jak usłyszałam,ze beta ma 907 i co z tego wyszło? ech....

reklama
gotadora jak będę na tym etapie co ty to będę myślała tylko pozytywnie a poki co mam bardzo mieszane uczucia i boje sie ze nigdy juz nie doswiadcze ciąży i macierzyństwa...

apropo twoj pamiętnik jest cudowny mam nadzieje ze kiedys tez bedzie mi dane taki stworzyc...

TeQuila miałam za sobą trzy porażki,jedno IMSI, dwa crio i pomimo tego myślałam pozytywnie - czego Ci bardzo życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry