reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka moze fakt ze ta pogoda tak działa ale sama nie wiem mysle ze za duzo w ostatnim czasie sie wydazyło nie sypiam dodatkowo dobrze co chwile sie budze bo mi sie jakies głupoty snia..ahh
co do AH to nie zastanawiałam sie w sumie nawet nie wiem czy w mojej klinice praktykuja
a co do mrozenia to moje zamrozlili w 3 dobie ale ja chyba bym chciała by po odmrozeniu poczekali do 5 czy sie rozwijaja dalej ale z drugiej strony nie wiem czy im to nie zaszkodzi wiec do piatku pozostaje mi tylko ta liste konczyc ;) moze daj kilka pytan jakie masz na liscie to ja zapytam swoijego lekarza i bedziemy porównywac odp ;) a co do plamienia to ja tez mam dziwny okres teraz zaczeło sie od plamien 2 dni potem nastepne 2 lało sie ze mnie jak nigdy dotad a potem dzien normalnego okresu jak zawsze i teraz cały czas plamienia w sumie juz 7 dzien długo strasznie jak dla mnie..zawsze w ciagu 4 dni juz bylo po wszystkim

Witam,

Zaczynam starania i dzidzię poprzez in vitro. Jestem na etapie brania gonapeptylu za tydzień już stymulacja. Idę protokołem długim ;) Podzielcie się jak to u Was wygląda

martka ja znalazlam taka informacje
"W dniu pęknięcia pęcherzyka i odpowiedniej grubości śluzówki macicy rozmraża się zarodki i inkubuje przez dwa do trzech dni oceniając ich stan" jak to sie ma do tego ze inni w ciagu godziny je podaja???.
juz sama nie wiem w co wierzyc i co jest słuszne

Martka273 - nie, nie robiłam AH mojemu maluszkowi. Omawiałam z lekarzem różne opcje. Też inne metody in vitro no i powiedział mi, że u nas ta co jest jest najskuteczniejsza. Poza tym mając aż 1 maluszka bałabym się, że AH może mu zaszkodzić, a nie pomóc. Co innego jak ktoś ma więcej i może sobie pozwolić na ryzyko. Ufam swojemu lekarzowi. Już raz byłam prawie w ciąży dzięki niemu. No i mam nadzieję, że teraz jestem już całkiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry