reklama

Kto po in vitro?

madzialenak lekarze maja wpływ na wszystko w tym przypadku,wystarczy ze nie przyłozy sie do transferu żle zaaplikuje zarodek, i juz sie nie powiedzie,nasz los lezy w ich rekach,beda miec gorszy dzien i zrobia zabieg byle jak ..tak jest wszedzie wsrod lekarzy tez
martka lekarze moga nam powiedziec co zechca i uwierzymy w to bo co prawda rozum mamy ale nie znamy sie na wszystkich medycznych zagadnieniach sama widzisz po forum ze co lekarz to inna praktyka i inne rozumienie ..

Tequila lekarze transferują zarodki do macicy a one i tak sobie po niej latają i szukają najlepszego miejsca, niekiedy niestety powędrują do jajowodów czy szyjki i tam się zagnieżdżają a na to już nikt nie ma wpływu.
Trzeba wierzyć, że tym razem się uda a jak widać na forum coraz więcej jest pozytywnych wieści. Ty także zostaniesz mamusią po raz 2 :tak:. Trzymam kciuki.

reklama
Dzięki dziewczyny za poradę. Ja też będę brać profllaktycznie po 1, bo ciut czuję coś tam. A nie chcę, żeby coś było nie tak. Przezorny ubezpieczony jak to się mówi.

Martka273 - wiadomo, jak masz mrozaczki to nie ma sensu teraz kliniki zmieniać ( chyba, że je przewieziesz gdzieś tam, ale ja bym tego nie ryzykowała). A nad jaką myślałaś?

....ja będę miała podane 5 dniowe zarodki. W którym cyklu, ciężko stwierdzić u mnie przypada 25, ale to dlatego ze się strasznie wydłużył. Cykl miałam na estrofemie- bezowulacyjny.
Jakie będą efekty, myślę, że się dowiem za tydzień.

Malinus - ja tez 5 dniowe bede miala podane - a powiedz kiedy masz ten transfer?? Ja w czwartek, ale jakos jeszcze sie nie stresuje za bardzo....

Milagros - wooow super betka:) Gratulacje Mamusiu - i obys na usg zobaczyla juz swoje malenstwo/a:)

Mam pytanie ile brałyście nospy? I cały czas? Czy tylko przy bólach?
ja bralam 3x1 tabletke codziennie od dnia transferu do pozytywnej bety...a potem doraznie jak mnie cos bardzo klulo...nospy sie nie boj :tak:

Czyli moiwice zeby się ta prolaktyna tak bardzo nie przejmowac??
tak Ikasia, ja podchodzac do stymulki tez mialam podwyzszona prolaktyne i nie mialo to na nic wplywu...nie bierz tego pod uwage w ogole:tak:

Gotadora - (nie) dziekuje jeszcze:) Ale twoje ciazowe kciukaski prosze zaciskaj w czwartek:)

Przepraszam ze sie jeszcze nie przywitalam ale probuje nadrobic to co napisalyscie a jest tego troszke.... przy okazji sprzatam i robie pranie, mysle tez czy by do kina sie nie przejsc - ogladalyscie moze Poradnik pozytywnego myslenia - mial duzo nominacji do oskarow i glowna bohaterka zdobyla oskara - opinie tez sa pozytywne a trailer tez fajny... moze sie wybiore...

Milego wieczorku dla wszystkich....

Mistralka jaki będziesz miała protokół? Będziemy mniej więcej w tym samym czasie zaczynały. Ja będę miała długi

Darii-kurcze nie mam pojecia o jaki protokol ci chodzi bo jestem kompletnie zielona w tym temacie:sorry2:
Wy tutaj stosujecie terminologie ktorej ja jeszcze sobie nie przyswoilam wiec zejdzie mi troche zeby wszystko sobie przyswoic;p
Ciesze sie ze ktos bedzie w tym samym czasie przechodzil to co ja:)Bedziemy sie dopingowac kochana!!!!

Milagros-beta nie z tej ziemi!!!!!GRATKI!
Sczerze to weszlam tutaj bo bylam ciekawa jakie wyniki u ciebie!!!!!Ciesze sie strasznie:-):-):-)

Pisalam w poludnia a od tego czasu natrzaskalyscie tyle ze zajelo mi troche ogarniecie wszystkiego:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i zeczywiscie TO FORUM WCIAGA!!!!

Ja bede stymulowana;GONAL F900 w dawce 0.75 dziennie bo w zeszlym roku bralam 150 dziennie i zakonczylo sie hiperka;do tego CETROID 0.25(zastrzyki) od 6-go dnia stymulacji na noc.Jutro ide do apteki zrobic zakup i bde sie przygladac z usmiechem za kazdym razem jak otworze lodowke:-D:-)

Milego wieczorka kobietki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry