Tequila, ten dół to przez zmianę pogody,
Martka u Ciebie podobnie ma być wiosna i tak reagujecie.
Milagros, baaaaardzo ładna betka:-) gratulacje

teraz oczekiwanie na serduszko które mocno zabije
Milagros, Sony myślałam, że ciąże liczy sie od ostatniej@ czy w naszym in vitrowym przypadku jest inaczej?
Martka, generlanie wszystko zależy od doświadczenia kliniki, i sposobu mrożenia( bo są dwa) Np u mnie od razu podali.
Zuzia, ja już po, jednak 6 dniowe, źle coś obliczyłam:-), ja sie stresowałam mega, ale już po wszystkim. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!
Już
jestem po crio, miały być 2 blastusie( 6 dniowe) ale w końcu podali jeden... troszkę się rozczarowałam, liczyłam na zdwojoną szansę, ale tak wyszło, że embriolog wyjął tylko jednego( nie wiem, czy to zły przepływ info miedzy lekarzem a embriologiem), generalnie ustalaliśmy z lekarzem ze będą 2 i jak transferował, twierdził że 2 podaje, embriolog przyszedł i dopowiedział, że jeden bo nie udało się 2 wyjąc... dziwne....

Wiec 2 zostaną na następne crio, już nie da się w pojedynkę, wiec lepiej...
Proszę o kciuki na następne dni, żeby jeden moj blastuś się ładnie i zdrowo zagnieździł
Chciałabym już w piątek lub sobotę zrobić pierwsza betkę, ale nie wiem czy jest sens, lekarz kazał po 7 dniach. ale widziałam, że dziewczyny robiły pierwsza weryfikacje po 3, bete i progesteron, co o tym sadzicie? Jestem niecierpliwa...