reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa - gratuluje serduszka:) Musi byc niesamowicie uslyszec jak bije... spokojnej ciazy Mamusiu

Milagors - dobrze ze hiprka po malu ustepuje a juz niedlugo zobaczysz serduszko.
Duzo zdroweczka i odpoczywaj ile wlezie;-)

Malinus -
a ty juz po transferku, wiec mozna powiedziec ze jestes juz w ciazy - zyvze ci aby maluszek zadomowil sie na dobre:)

Milego dni dziewczyny!!! Czy dzisiaj ktos jeszcze testuje lub wizytuje sie??

Ja wczoraj napisalam ze sie nie stresuje ale widac moja wyobraznia sama decyduje i w nocy sny tylko o tym a teraz po przebudzeniu jakos mam fefra brrr

Molla, ja od poniedzialku pytam bete262, dlaczego nie pojdzie zrobic bety. Njawiarygodniejszy bedzie test z krwi. Przypomne,ze ja w maju po transferze swizynek krwawilam a beta byla pozytywna.

Właśnie AGAPL, ja też tak miałam, przyjęłam to za okres odstawiłam podtrzymywacze, jeszcze tabletki anty zaczęłam brać, bo mi torbiel wyszła, a potem okazało się, że tamto to była implantacja, a torbiel to powiększone ciałko żółte, finał był....:-(

Tymbardziej, że ona miała chyba 18.02 transfer, to by za wcześnie na okres, dla własnego spokoju powinna iść na betę... BETA NA BETĘ, a nie sikaniec, bo jak jest implamtacja, to może być małe stężenie i sikaniec może jeszcze nie pokazać

Molla - masz na 100% rację. Przed odstawieniem tabletek trzeba sprawdzić poziom bety.

Gosia_1983 - wy w ogóle jesteście dla mnie dobrym przykładem. Ta sama klinika co ja
:-) No i Oskaa nawet ten sam lekarz co ja :-) Mam nadzieję, że ja też będę miała ładny wynik betki jak wy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry