reklama

Kto po in vitro?

Milagros gratulejszyn. Czekaj na serduszkowe, bo to ogromne przeżycie.

Ja chyba muszę zmienić sygnaturę, bo ciążę się chyba liczy od dnia transferu a nie od dnia punkcji. Coś wam na ten temat wiadomo. Lekarz mi powiedział że dziś 6 tydz i 4 dzień.

SonySony
- masz dobrze policzone. Nie wiem czemu Twój lekarz powiedział Ci, że jest inaczej niż sama liczyłaś. Bo liczy się od dnia zapłodnienia, a komórki przecież nie przytrzymują tylko zapładniają w tym samym dniu co punkcja. Nawet w tym kalkulatorze co ci gotadora wysłała wychodzi tak samo.

Malinuś - gratulacje. Jesteś już w ciąży :)

Ostatnia edycja:
reklama
Śpijcie błogo moje cięzaróweczki :-)
I Wy, już niedługo również w ciąży, też.
Dobranoc.

stylowi_pl_dziecko_4464607.jpg

Dzien dobry Dziewuszki, :-)

Oskaa, kciuki zacisniete mocno od rana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milagors, cudownie,ze wszystko ok i juz niedlugo zobaczysz serduszko. Milego lezakowania a jajniki niech szybko wracaja do normy.

Malinus, super,ze masz juz maluszka ze soba. Teraz niech sie ladnie zadomowi u mamusi w brzusiu.

MILEGO DNIA!!!!!!!

Witajcie dziewczyny!! Ja w pracy na chwilę się zalogowałam;-), odświeżać stronkę będę:-), ale nie bardzo mam jak pisać:-(
Myślałam dzisiaj w nocy o beta262 i pytanie do niej. Beta to pewno dostałaś okres, czy tylko plamienie? Tak myślałam, że Ty dopiero jesteś lekko tydzień po transferze, i jeszcze jak przyjmujesz "podtrzymywacze" to okresu raczej nie powinnaś dostać i to za wcześnie, i dlatego jeżeli ten Twój okres nie jest obfity radzę zrobić Ci test ciążowy, by później nie mieć nic na sumieniu:baffled:, jak ja odstawiłam, a to było właśnie plamienie implantacyjne, noi potem okazało się, że niepotrzebnie:-(, a było to ok.12 dni po inseminacji A WAM WSZYSTKIM SPEŁNIENIA NASZYCH PRAGNIEŃ!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry