Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zuzka, fota zajebista, wrzuciłam u siebie na fejsa byłam dziewczyny u lekarza, mam antybiotyk test kupiłam, ale nie wiem czy zrobie, kusi mnie bo odczuwam dziś bóle w podbrzuszu jak na @
Byłam dzisiaj u dr i myślałam, że Wam już napiszę jakie leki i jakimi dawkami będę stymulowana a tu... wszystko się przedłuży o 3 tyg
Torbiel
Muszę nadal być na antykoncepcji, chociaż teraz właśnie przez 3 tyg brałam, żeby torbieli nie było... A ona zrobiła mi niemiłą niespodziankę i jest.
Mam nadzieję, że się wchłonie i to szybko
Tak więc moja stymulacja trochę się przełoży, ale dr powiedziała, że w marcu jeszcze zaczniemy
ewa to wszystko zależy od twojego organizmu. zazwyczaj jak wszystko jest ok to jeden cykl. ja miałam przerwę poprzednio 3, bo miałam torbiele, teraz tez trzy po poronieniu też przez torbiele, a w końcu i tak mam jakąś torbiel a crio zrobione bo doktorek stwierdził że nie ma na co czekać
Z okazji naszego święta życzę: Dla zaciążonych: przebiegającej bez problemów ciąży, dużo zdrówka, uśmiechów maluchów Dla czekających:ciąży i usłyszenia pierwszego upragnionego bicia serduszkaOby nasze marzenia w końcu się spełniły i to jak najszybciej Zuzia fantastyczne zdjęcię jak ja bym chciała aby mój mężuś mi w taki sposób kwiaty wręczył
A ja dziewczynki humor ogólnie mam dzisiaj strasznie podły czuję że się nie udało i tyle chociaż wiem że to jeszcze za wcześnie przecież na takie gdybanie ale tak zaczęłam czuć dzisiaj....(może dlatego że po transferze i na następny dzień czułam czasami lekkie ukucie, podejrzewam że to maluchy szukały miejsca dla siebie, a od wczoraj nic tylko pobolewanie jajników albo lekkie pieczenie w podbrzuszu, a tak zawsze mam w cyklach normalnych) I takie to te babskie życie :/