Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Babolki, Wszystkiego Naj, a szczególnie Najfajniejszych dzieci i to w jak Najbliższym terminie:-)
yplocka1 a od którego dnia cyklu masz brać estrofem?też będę brała.

ale niestety u mnie podaja góra dwa dzieciaczki więc nie mam wyboruKtoras z Was pytala o ksiedza z bruzdami:
Ksiądz tłumaczy się ze słów o bruzdach na twarzach dzieci z in vitro
Po wypowiedzi księdza ws. in vitro i 'bruzd dotykowych'. 'Co dalej? Getta ławkowe?'

sylwia kochana doskonale Cie rozumiem sama codzienie mam taki metlik w głowie ,zastanawiam sie czy dobrze robie i co jeszcze moge zrobic by tym razem sie udalo.. co do 3 zarodków ja osobiście gdyby można było nawet wszystkie bym wziela gdyby to miało zwiekszyc szanse nawet gdybym miała potem 6 wychowywacale niestety u mnie podaja góra dwa dzieciaczki więc nie mam wyboru
. Za mam za dużo czasu na myślenie, cieszę się że od przyszłego tygodnia będę miała więcej dyżurów w pracy, a co za tym idzie mniej będę myśleć o tym co zrobić przed kolejnym crio. A teraz, to ja z lekka popadam w paranoję już. Wiecie co nawet mi przyszło do głowy? Uzmysłowiłam sobie że plasterki, które nakleiłam po transferze trzymałam długo po (do 3 testu co był w piątek) i po nim odkleiłam je. A w niedzielę zaczęłam plamić. Do głowy mi przyszło na myśl po co odklejałam, może właśnie to mi przyniosło niepowodzenie. Może trzeba było mi zostawić je na całe 9 miesięcy.
W 35 latach to ja pewnie będę już po 6-7 procedurach in vitro, że o ilości kriotransferów nie wspomnę. Ciekawe co na to moje jajniki 

co by wiec było gdybys swoje zdjeła po 9 miechach o matko do końca zycia ślad byś miała