miliaa
Fanka BB :)
mgielka...tak, ja po crio! kochanie nawet juz nie bardzo pamietam jak sie czulam, bo to juz 4 miesiace minelo od mojego zajscia;-) pamietam tyle, ze mialam podana jedna blastke, to byla sroda i dopiero kolo soboty poczulam chyba implantacje, tzn slabo mi sie w pewnym momencie zrobilo i bylam strasznie senna, zmeczona... jezeli chodzi o objawy ciazowe to mialam je dopiero od 6 tygodnia
wczesniej, zadnych boli piersi, sennosci itd jedynie co to czesto sikalam, ale ja pilam po okolo 2 litry wody dziennie, wiec mialam prawo
aha no i ogolnie to duzo odpoczywalam i ogladalam duuuuzo smiesznych komedii, mylam sie mydlem bezzapachowym i staralam sie nie perfumowac, bo wiem, ze zarodki tego nie lubia, jadlam duzo owocow i ogolnie zdrowo sie odzywialam...ufff...no to chyba tyle.
wczesniej, zadnych boli piersi, sennosci itd jedynie co to czesto sikalam, ale ja pilam po okolo 2 litry wody dziennie, wiec mialam prawo
aha no i ogolnie to duzo odpoczywalam i ogladalam duuuuzo smiesznych komedii, mylam sie mydlem bezzapachowym i staralam sie nie perfumowac, bo wiem, ze zarodki tego nie lubia, jadlam duzo owocow i ogolnie zdrowo sie odzywialam...ufff...no to chyba tyle.
Ostatnia edycja:
Agapl - kiedy ty teraz idziesz na podgladanko??