reklama

Kto po in vitro?

mgielka...tak, ja po crio! kochanie nawet juz nie bardzo pamietam jak sie czulam, bo to juz 4 miesiace minelo od mojego zajscia;-) pamietam tyle, ze mialam podana jedna blastke, to byla sroda i dopiero kolo soboty poczulam chyba implantacje, tzn slabo mi sie w pewnym momencie zrobilo i bylam strasznie senna, zmeczona... jezeli chodzi o objawy ciazowe to mialam je dopiero od 6 tygodnia:sorry: wczesniej, zadnych boli piersi, sennosci itd jedynie co to czesto sikalam, ale ja pilam po okolo 2 litry wody dziennie, wiec mialam prawo:-D aha no i ogolnie to duzo odpoczywalam i ogladalam duuuuzo smiesznych komedii, mylam sie mydlem bezzapachowym i staralam sie nie perfumowac, bo wiem, ze zarodki tego nie lubia, jadlam duzo owocow i ogolnie zdrowo sie odzywialam...ufff...no to chyba tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
8 marzec - dzisiaj trzymamy kciukasy za Ikasie - wizyta w klinice przed udanym IVF - &&&&&&&&&&&&&&&

9 marzec
Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

Lawendowy, Kawiatuszqu - chce Was wpisac na liste ale nie wiem gdzie - Lawendowy wiem ze ty bedziesz podchodzic latem ale to nie znaczy ze nie mozemy trzymac kciukasow juz teraz:tak: Agapl - kiedy ty teraz idziesz na podgladanko??

Ostatnia edycja:
No to i ja się dopiszę - niestety na końcu:

9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

mgielka888 - oj wiesz jak to jest z tymi objawami - kazda z nas jest inna nawet kazda ciaza jest przechodzona inaczej - wiec nie ma co porownywac ani sie doszukiwac - co do pobolewania jajnikow i pieczenia w dole to przeciez ciezaroweczki tutaj tak mialy:) Wiem ze jest ciezko bo sama mam takie smetne mysli i nie wiem co ze soba zrobic - ale na nic juz nie mamy wplywu...

yplocka - no to juz coraz blizej transferku jestes - ja tez bralam estrofen przez kilkanascie dni potem na 5 dni przed transferkiem doszedl progesteron... trzymam kciuki zeby kolejna wizyta przyniosla efekty:)

dagnes78 - widzisz dobrze ze poszlas do tego lekarza i mam nadzieje ze teraz troszke grzejesz sie pod kolderka - bo to tez trzeba wylezec... co do testu wiem ze kusi ale nie rob jeszcze

Darii - no te torbiele to jakas zmora - u mnie tez jedna byla jak zaczelam przygotowania do crio - ale moja lekarz mowila ze ona nie jest zadna przeszkoda ani zagrozeniem wiec zaczeli mnie stymulowac do crio... wiem tez ze wszystko sie ciagnie sama mialam stymulowanie trzy razy przedluzane i myslalam ze nigdy sie nie skonczy a tu jutro juz testuje... tobie tez przeleci zobaczysz

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :-) I oby nam wszystkim spełniły się te marzenia, na które tyle już czekamy.

Dziewczynki powiedzcie mi kochane czy nigdy się nie zastanawiałyście aby przyjąć więcej maluszków? Ja coraz częściej nad tym się zastanawiam. Zostało mi 6 pingwinków, ale 2 bardzo słabej jakości (w 3 dobie dopiero zaczęły sie rozwijać i miały po 3 komórki). Tak myślę, aby następnym razem spróbować z 3 pingwinkami. Wiem jakie są zagrożenia w przypadku ciąż mnogich, ale raczej mnie "mnogi" cud nie spotka. W takim układzie zostałoby mi 2 szanse, a potem w razie czego kolejne in vitro. Nie wiem, biję się teraz z różnymi myślami i zastanawiam się co zrobić, aby następnym razem się udało.

Sylwia myślę,że możesz spróbować. Są dziewczyny, które tak właśnie robią jak są słabsze maluszki. A tym razem byłaś tak blisko, więc kolejnym na pewno się uda - za co już zaciskam kciuki &&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry