nieagatka
Fanka BB :)
Jesli znajdziesz takie ktore jest 0% to ono alkoholu nie ma. A te 0,0% maja male ilosci, w drugim miejscu po przecinku schowane.Ja to tez bym sie piwa z sokiem napila ale w ciazy absolutnie NIE PIJE.Tym bezalko.tez nie wierze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesli znajdziesz takie ktore jest 0% to ono alkoholu nie ma. A te 0,0% maja male ilosci, w drugim miejscu po przecinku schowane.Ja to tez bym sie piwa z sokiem napila ale w ciazy absolutnie NIE PIJE.Tym bezalko.tez nie wierze
No i mam koleżankę z Venezueli, tez opowiada takie historie, ze pasc mozna.No co ty [emoji33]
Na tym etapie nie może zaszkodzić dziecku, tylko donoszeniu ciąży. Bo nie ma jeszcze łożyska.Ja to wiem ,ale z drugiej strony tak sobie myslę, że normalnie kobiety, które naturalnie zachodzą, na tym etapie czyli tydzień do okresu i nie maja pojęcia, normalnie chodzą na siłownie i pija wino
Zależy jakie wino. Nie kazde piwo 0% ma też 0%Ja czytalam ze w tych winach free i tak sa jeskies sladowe ilosci alkochyba nawet na tych etykietach jest napisane ze nie sa wskazane dla kobiet w ciazy
![]()
Dla siebieDziewczyny, szybkie pytanie. Pakiet na trombofilię zamawiać dla siebie czy i dla meza?
Badanie będzie przez testydna.pl
Ależ jakie teorie? Wino 0% to destylat wymieszany z sokiem winogronowym. Pijemy i jemy taki syf, ze to jest wierzchołek góry lodowej.Zależy jakie wino. Nie kazde piwo 0% ma też 0%i zgadzam się warto czytać etykiety.
Polecam stronę bealkoholove.com
A i fajny artykuł który potwierdza nasze obie teorie
![]()
"Największa bzdura na temat wina bezalkoholowego? Przecież sok jest zdrowszy"
Jaki sens ma picie napojów bezalkoholowych? W końcu nie są ani alkoholem ani sokiem. Nie uderzają do głowy i nie wpływają na zdrowie, nieprawdaż? A jednak nieprawda.www.google.com
Ależ jakie teorie? Wino 0% to destylat wymieszany z sokiem winogronowym. Pijemy i jemy taki syf, ze to jest wierzchołek góry lodowej.
Dzięki, zamówione do domu.Dla siebie![]()