• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Warszawskie cuezarne wiecie ze jest cos takiego jak wyprawka dla malego Warszawiaka?ja sie wlasnie dowiedzialam i tam sa super rzeczy m.in.kosz mojrzesza,kocyk,recznik
I już wiadomo dlaczego z innych miasteczek dziewczyny chcą rodzić w Warszawie.

W Krakowie też jest ale raczej taka symboliczną bodziak, czapeczka, kocyk książeczka i karta do biblioteki 😃 nie mniej urocze ☺️

reklama
Ale trzeba rozliczac sie w Wawie ot takue rodzenie samo nie wystarczy😉
No my mieliśmy refundację z Wawy in vitro. Niestety okoliczne miejscowości jak Wesola, Ząbki itp już nie mają bo kasa nie idzie do Wawy z podatków. Ja męża wyślę niech załatwia :-) dwa kosze Mojżesza :-) a potem łóżeczka kupię. Zatem Wawa da jak Ty dasz w podatkach :-)

No my mieliśmy refundację z Wawy in vitro. Niestety okoliczne miejscowości jak Wesola, Ząbki itp już nie mają bo kasa nie idzie do Wawy z podatków. Ja męża wyślę niech załatwia :-) dwa kosze Mojżesza :-) a potem łóżeczka kupię. Zatem Wawa da jak Ty dasz w podatkach :-)
Zgadza sie.My tez mielismy refundacje invitro chociaz nas nikt nie sprawdzal tak na slowo honoru😉bo powiedzieli ze to nie lezy w obowiazku kliniki mnie sprawdzac tylko jak misto sie upomni to wowczas.Ja to sie ciesze na ten kosz Mojzesza i jyz nie martwie sie w czym corke umieszczac w salonie😁👍

Karmienie piersią raczej wyklucza transfer, no i minimum rok po CC.
A ja znowu słyszałam ze jeśli było CC to następny transfer może być za 9 miesięcy, o tym, że minimum rok też w sumie słyszałam. Kurde ja byłam tak nastawiona na poród naturalny, a tu mały obrócił się główka do góry w 34tc i dziś mam 37 tc i niestety nie odwrócił się główka w dół 😔

A ja znowu słyszałam ze jeśli było CC to następny transfer może być za 9 miesięcy, o tym, że minimum rok też w sumie słyszałam. Kurde ja byłam tak nastawiona na poród naturalny, a tu mały obrócił się główka do góry w 34tc i dziś mam 37 tc i niestety nie odwrócił się główka w dół 😔
Może się jeszcze obróci 🙃 trzymam kciuki za to. A poza tym, slyszlslam o jakimś przekręcaniu przez położna dziecka, ale chyba budzi to wątpliwości różne a i nie zawsze się udaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry