No ja obstawiam, ze w Pl od 5 do 8tys zapłacę za implant średniej klasy. A długo czekał na implant po rwaniu zęba?Moj jak poszedl do dentysty i wrocil mowiac, ze zrobia implant za bagatelka 2,5 tys euro to myslalam, ze jebne za zawal.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja obstawiam, ze w Pl od 5 do 8tys zapłacę za implant średniej klasy. A długo czekał na implant po rwaniu zęba?Moj jak poszedl do dentysty i wrocil mowiac, ze zrobia implant za bagatelka 2,5 tys euro to myslalam, ze jebne za zawal.
Tysiące moich usmieszkow straciłaś, boszzzzTylko kciuki, ja z apki tylko i wylacznie. Z kompa chyba nigdy nie wchodzilam.
Co stracilam?[emoji16][emoji23]
Ja pierdziulęMoj jak poszedl do dentysty i wrocil mowiac, ze zrobia implant za bagatelka 2,5 tys euro to myslalam, ze jebne za zawal.
W sumie zajelo to prawie rok. Bo po rwaniu musialo sie zagoic, potem cos tam znowu, a on tez sie nie spieszyl i bardzo dlugo to trwalo.No ja obstawiam, ze w Pl od 5 do 8tys zapłacę za implant średniej klasy. A długo czekał na implant po rwaniu zęba?
Szajse! Nie wiem czy ja to przezyje [emoji1787][emoji1787]Tysiące moich usmieszkow straciłaś, boszzzz [emoji23].
Rozowego [emoji14][emoji14][emoji14]Ja pierdziulę [emoji33]. To ja już nie narzekam [emoji33]
A choć złotego tego implanta ma, he?
Szajse! Nie wiem czy ja to przezyje [emoji1787][emoji1787]Rozowego [emoji14][emoji14][emoji14]
Od tamtej pory ma zakaz chodzenia do dentysty. Nie stac nas [emoji23][emoji1787]
Jezu ile ja zaplacilam za 1 implant w UK [emoji85]£2500(x5=£12500zl)[emoji85] ale nie miałam wyjścia bo jedzac kanapkę na śniadanie kilka lat temu złamała mi się dwójka górna [emoji85]leczona chyba 3 razy wcześniej kanałowo! A trochę słabo bez dwójki się wygląda muszę przyznać [emoji1787][emoji41]Ale implant czy korona? Bo ja po porodzie mam dwie korony do wstawienia i za jedną ok 2-3tys. Dobrego wyrwanie i ten cholerny implant... Zęby są drogie, ale za to lepiej robione, niż kiedyś. Ja mam stare kanalowki niedoczyszczone, może jeszcze z podstawówki. Każdy coś ma ;-) ja do 45 będę mieć całą gębę koronek.
No bez dwójki wyglądałabyś jak patol tylko dołączyć do jakiegoś gangu i byłabyś postrachem:-)Jezu ile ja zaplacilam za 1 implant w UK [emoji85]£2500(x5=£12500zl)[emoji85] ale nie miałam wyjścia bo jedzac kanapkę na śniadanie kilka lat temu złamała mi się dwójka górna [emoji85]leczona chyba 3 razy wcześniej kanałowo! A trochę słabo bez dwójki się wygląda muszę przyznać [emoji1787][emoji41]
Ja na szczęście wydalam tylko kilkaset zł za doklejenie części jedynki która uszczerbilam sobie jadąc na rowerze po kilku piwkachJezu ile ja zaplacilam za 1 implant w UK [emoji85]£2500(x5=£12500zl)[emoji85] ale nie miałam wyjścia bo jedzac kanapkę na śniadanie kilka lat temu złamała mi się dwójka górna [emoji85]leczona chyba 3 razy wcześniej kanałowo! A trochę słabo bez dwójki się wygląda muszę przyznać [emoji1787][emoji41]