motylek24
Fanka BB :)
A co ogólnie mówią?Usg wczoraj zrobili, więcej nie robią. Jakby zmuszeni byli zdjąć szew to nie byłoby wesoło... to mogłoby się przedwczesnym porodem skończyć... Nawet myśleć o tym nie chce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co ogólnie mówią?Usg wczoraj zrobili, więcej nie robią. Jakby zmuszeni byli zdjąć szew to nie byłoby wesoło... to mogłoby się przedwczesnym porodem skończyć... Nawet myśleć o tym nie chce
To jest taka motywacyjna zjebkaTak już zrozumiałam że przesadzam, juz zrozumiałam że źle myślę itp. Ale wiecie co... Ja mam wrażenie że się nigdy nie uda... Ze nie będę nigdy mama... Nie wiem czym. Zawiniłam ale takie mam odczucia... Przepraszam jeśli któraś z was uraziłam. Nie chciałam... I dla ścisłości 3 blastki na zimowisku a w brzuchu mam 3dniowca. Już było lepiej, juz jestem po terapii znów zaczelam spać ale jak widać nic mi nie pomoże... Chyba że w psychiatryku mnie zamkną. Właśnie leżę, czytam jak zaczęłyście mnie je**ć i łzy zaczęły same lecieć.... Mam po prostu wszystkiego dość, juz nie mam sił. Obiecałam sobie i mężowi że jeśli teraz się nie uda to odpuszczamy... Boli mnie tylko to dlaczego niektórzy mają chodź nie chcą, a ci którzy chcą mieć nie mogą![]()
Ja wzięłam dwa bo się przecież tyle nie implantowałoMiałam 5AA i implantacji wogóle nie było, nawet badany był genetycznie.
Powiem tak u mnie to prawie jak wygrać w totka. Los już kupiłam teraz trzeba czekać na losowanie
![]()
no niestey pgs i to kilku zarodków potrafi kosztować tyle co procedura.....Załamałam się dostałam fakturę za badania zarodków i ich mrożenietransfer będziemy musieli odroczyć aż uzbieramy kasę bo nam braknie
![]()
Robili mi usg wczoraj i twierdzą że nie widzą źródła krwawienia, bardziej skupiały się na obejrzeniu dziecka.. Nie zmuszę ich przecież do zrobienia dopochwowego usg, to jest Anglia robią wszystko po swojemu, pojadę do polskiego lekarza w czwartek może coś znajdzie na usg.. Jak to się nie skończy dobrze to nie wytrzymam dalej mieszkać w tym kraju, nie po takiej traumie.. mój mąż tak tu lubi mieszkać, ja już nie nawidzeWiem że strasznie się czujesznajważniejsze teraz wypoczywaj. Dobrze by było ustalić dlaczego to krwawienie wystąpiło. Możliwości widzę dwie: albo krwiak albo coś z tym szwem, ....jeśli nie masz dolegliwości bólowych to naprawdę dobrze.
A tutaj USG nie mogą zrobić?
Adus trzymam mocno kciuki za maluszkaRobili mi usg wczoraj i twierdzą że nie widzą źródła krwawienia, bardziej skupiały się na obejrzeniu dziecka.. Nie zmuszę ich przecież do zrobienia dopochwowego usg, to jest Anglia robią wszystko po swojemu, pojadę do polskiego lekarza w czwartek może coś znajdzie na usg.. Jak to się nie skończy dobrze to nie wytrzymam dalej mieszkać w tym kraju, nie po takiej traumie.. mój mąż tak tu lubi mieszkać, ja już nie nawidze