reklama
mgielka888
Fanka BB :)
Witam dziewczynki w pierwszy dzień zimowej wiosny!!!!
Za Molle, Ann i Darii trzymam ogromne kciukasy i jestem z Wami myślami cały czas!!!!Oby dobra passa trwała wiecznie dla wszystkich
Avocado właśnie teraz dojrzałam jaki masz przyrost :-) wow Gratuluję!
Molla życzę Ci, żeby Twoje maluszki uwiły sobie piękne gniazdko na spokojnych 9 miesięcy!!!! &&&&
Ann za Twoją wysoką betkę też już zaciskam kciuki!!!
Gotadora ale miałaś przeżycie! Jej jak czytałam, to aż mi dreszcz przeszedł, bo też to kiedyś przeżyłam. Ojej :-( jak sobie przypomnę, to aż mnie ściska.... Ja też po tym zdarzeniu to jeszcze parę godz nie mogłam do siebie dojść, nogi, ręce, cała byłam jak z waty. Mój piesio był jeszcze malutki, i mi uciekł z ogródka na ulicę. Nie dał mi się złapać tylko się ze mną w berka bawił. Słyszałam jak za zakrętem jechał samochód, a on biegł w jego stronę. Narobiłam takiego wrzasku i pisku, że po chwili wszyscy sąsiedzi wyszli uffff ale jemu na szczęście nic się nie stało, nie wiem jak to się stało(bo zasłoniłam oczy ręką), ale nawet go nie drasnął, chyba ten w samochodzie też mój wrzask usłyszał....
Molla życzę Ci, żeby Twoje maluszki uwiły sobie piękne gniazdko na spokojnych 9 miesięcy!!!! &&&&
Ann za Twoją wysoką betkę też już zaciskam kciuki!!!
Gotadora ale miałaś przeżycie! Jej jak czytałam, to aż mi dreszcz przeszedł, bo też to kiedyś przeżyłam. Ojej :-( jak sobie przypomnę, to aż mnie ściska.... Ja też po tym zdarzeniu to jeszcze parę godz nie mogłam do siebie dojść, nogi, ręce, cała byłam jak z waty. Mój piesio był jeszcze malutki, i mi uciekł z ogródka na ulicę. Nie dał mi się złapać tylko się ze mną w berka bawił. Słyszałam jak za zakrętem jechał samochód, a on biegł w jego stronę. Narobiłam takiego wrzasku i pisku, że po chwili wszyscy sąsiedzi wyszli uffff ale jemu na szczęście nic się nie stało, nie wiem jak to się stało(bo zasłoniłam oczy ręką), ale nawet go nie drasnął, chyba ten w samochodzie też mój wrzask usłyszał....
Darii ja na szczęście się nie zdenerwowałam, jak już napisałam wcześniej coś we mnie się zmieniło i przyjmuje wszystko nawet taki widok jaki miałam przed oczami na spokojnie, na szczęście nic jej się nie stało, ale już wcześniej zauważyłam,że ona boi sę wielkich samochodów, typu autobus czy ciężarówka, przestała już się kulić na widok takiego samochodu, teraz znowu się boi - to jest pies znaleziony, ktoś ja porzucił w lesie, po takim zachowaniu myślę,że ona już kiedyś musiała wbiec pod samochód, ale nie ma żadnych śladów, blizn, nic, tylko poznaje po jej zachowaniu. Jest to wspaniały, wesoły pies i ma nad sobą jakąś tarczę ochronną :-)
Molla pewnie zbierasz się do wyjazdu - trzymam kciuki &&&&
Darii powodzenia na wizycie - za same dobre wieści &&&&
Ann - kciuki za wysoką betę &&&&&
miłego dnia dziewczyny!!!
Molla pewnie zbierasz się do wyjazdu - trzymam kciuki &&&&
Darii powodzenia na wizycie - za same dobre wieści &&&&
Ann - kciuki za wysoką betę &&&&&
miłego dnia dziewczyny!!!
Ann84
hej Dziewczynki
Dziękuje wszystkim za wsparcie. nie puszczajcie kciuków!!!!!! ja już po pobraniu krwi, nawet było bezboleśnie...
Molla i Darii, jestem myślami z Wami!
Jezu, dziewczyny oszaleje chyba do tej 15...
Dziękuje wszystkim za wsparcie. nie puszczajcie kciuków!!!!!! ja już po pobraniu krwi, nawet było bezboleśnie...

Molla i Darii, jestem myślami z Wami!
Jezu, dziewczyny oszaleje chyba do tej 15...
mgielka888
Ann doskonale wiem co czujesz, niedawno sama to przechodziłam, ale spokojnie będzie dobrze
Kciuki zaciśnięte caly czas
A powiedz jak się czujesz??
madzialenak
mama na pełen etat
Anna życzę wysokiej bety.
Darii powodzenia na wizycie dzisiejszej.
Molla &&&&&&&&&& za Twój transfer 2 ślicznych maleństw.
Darii powodzenia na wizycie dzisiejszej.
Molla &&&&&&&&&& za Twój transfer 2 ślicznych maleństw.
madzialenak
mama na pełen etat
Mgiełka a Ty wczoraj powtarzałaś betę?
Nic się nie chwalicie dziewczyny.
Nic się nie chwalicie dziewczyny.
mgielka888
Madzialenak nie powtarzałam, nic mi lekarz nie mówił, ale z ciekawości może powtórze jutro, wogóle mój lekarz to mnie wkurzył ogromniaście, musze czekać teraz 3 tyg i na usg 
reklama
Ann84
Mgiełka czuję się dobrze, aż zaskakująco dobrze... poprzednie 3 transfery kończyły się o tej porze plamieniem i okresem, teraz ciszaaaa
i o dziwo bo nawet mam zmniejszona dawke luteiny
generalnie troche kreci mi sie w głowie, brzuch nawet nie boli, czasem uczucie gorąca i takie raz po nieraz dziwne mdłości... ale nie wiem czy to nie ze stresu... generalnie nocka niespokojna, straszne sny
zobaczymy...
A jak Twoje samopoczucie Mamusiu??? jakie masz objawy???;-)

A jak Twoje samopoczucie Mamusiu??? jakie masz objawy???;-)
Podziel się: